2777
2789
عنوان

بچه ها بیاید کمک

49 بازدید | 7 پست

من شوهرم وضع مالیش خوبه

هرچی بخوام تهیه میکنه

دعواهم نداریم با کسی ک بخوام کوتاه بیام شوهرم ببینه

کلا اخلاقش خوبه منم همینطور دعوای زیادی نداریم

حالا یوقتایی ک بحثمون میشه حس میکنم مثلا میخاد بگه من اصلا مثل زنای دیگه قانع نیستم و ازاین حرفابه هرحال هرزنی یه ویژگی خوبی ازاین مدلیا داره 

ولی خب من توموقعیتش قرارنگرفتم ک بخام اونطوری باشم

حرصم میگیره بنظرتون چیکار باید بکنم ک بفهمه منم اگر شوهرم وضعش خوب نبود قانع بودم و صدام درنمیومد و اگر کسی اذیتم میکرد منم صبور بودم😭

خب درسته وضع شوهرتون خوبه اما مدیریت هم درزندگی می تونه باعث ارامش بشه.

اخه کیدونی من یکساله عقدم

شوهرمم اصلا پول بهم نمیده یوقتایی میریم خرید

مسافرتم ک میریم خودش بزور برام برمیداره 

هرچی هم میک دارم نمیخام میگه نه بردار برای من بپوش دوس دارم

ولی خب میبینه ک خیلی قانعم میبینه مثلا هیچی برام نخره هم من بازم دوسش دارم و عین خیالم نیست

باور کن برای سالگرد اولین ازدواجمون بهش گفتم بریم مسافرت بجای کادو ک برام بخری

میاونستم طلا میخره گفت نه گفتم بخدا هیچی نمیخام مسافرت بیشتر میچسبه بهم 

گفت باشه رفتیم مسافرت اونجاها هم خودش بزور منو میبرد خرید نه فیلم بازی کنما دلم نمیخاد واقعا چیزی نمیخاستم

وقتی برگشتیم گفت تروخدا جلوی خانواده هامون ساک باز نکنیا زشته فکرمیکنن من برات خرید نکردم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اخه کیدونی من یکساله عقدم شوهرمم اصلا پول بهم نمیده یوقتایی میریم خرید مسافرتم ک میریم خودش بزور ب ...

خب این عزیزم یه نوع اختلاف سلیقه است که با گفتمان می تونیدخیلی از این مسائل جزئی را حل کنید.

خب این عزیزم یه نوع اختلاف سلیقه است که با گفتمان می تونیدخیلی از این مسائل جزئی را حل کنید.

اصلا اختلافی وجود نداره فداتشم میگم با ینکه اینکارارو میکنم و اصلا چیزی ارش نمیخام و خودش چ بکنه چ نکنه میدونه من درهردوحالت راضیم ولی بازم هفته پیش نو جروبحثی ک داشتیم بهم حس کردم میخواد بگه ک من مثل زنای دگ نیستم سختی نمیکشم تو زندگیم و شاید درقبال سختی کم بیارم

همش بهم میگه تو خیلی زودرنجی و لوسی 

اصلا اختلافی وجود نداره فداتشم میگم با ینکه اینکارارو میکنم و اصلا چیزی ارش نمیخام و خودش چ بکنه چ ن ...

اهان متوجه شدم ایشون درموردشما این تصوررا داره شایددرمقابل سختی کم بیاری وازتون می خوادتا خودتون را تمرین بدیدتا درزمان هایی که مشکلاتی پیش اومداماده باشید.

البته اگراین قضاوتشون در موردشما درسته حرف بدی نیست وولی اگر برداشتشون اشتباهه این جای بررسی داره.

اهان متوجه شدم ایشون درموردشما این تصوررا داره شایددرمقابل سختی کم بیاری وازتون می خوادتا خودتون را ...

خب من لوس هستم ولی خب خیلی قانعم خیلی خوبیای دگ دارم فقط درمقابل بی احترامی ادما زودرنجم

مثلا اگر خالش بهم زنگ نزنه بهش میگم مثلا خالت زنگ نزدا برای تبریک فلان موضوع اونم میگه اشکال نداره میگم نه اشکال نداره  بابا بیخیال همینطوری گفتم 

ولی هب میگم دوس دارم بدونه ک اگر‌منم نگفتم پس فردا بهش چیزیو تبریک شوهرم درجریانش باشه

ولی شوهرم اینارو فکرمیکنه من خیلی لوسو زودرنجم

خب من لوس هستم ولی خب خیلی قانعم خیلی خوبیای دگ دارم فقط درمقابل بی احترامی ادما زودرنجم مثلا اگر خ ...

ببین عزیزم بعضی از خصوصیت های مقابل به مثل کردن به نظرم می تونه باعث اصطکاک در زندگی بشه ومردان زیاد نمی خواهندخانم هایشون به این ریزه کاری ها بپردازند.

شما هم بهتره با دیدمثبت نگاه کنی وبگی مثلا فلانی فلان مناسبت را تبریک نگفت شایدفراموشش شده یا با مشکلی روبروبوده.عزیزم مثبت گرایی خیلی در ارامش روان فردکمک می کنه.