2777
2789
عنوان

تبریک نگفتن نامزدم

221 بازدید | 17 پست

انقدناراحتم انقدغصه خوردم نامزدم بهم ی تبریک خشک وخالیم نگفت یسره پیام بحث ودعوا اعصابش دوروزه داغونه گناه من چیه ی تبریک ک میتونس بگه خودم یادشم انداختم گفتم بیابریم برامامانمون گل بخریم گفت نه خیلی ناراحتم شماباشین چ برخوردی میکنین

فاحشه را خدا فاحشه نیافرید ،آنان که در شهر نان قسمت می‌کنند،او را لنگ نان گذاشته‌اند ، تا هر زمان لنگ هم آغوشی ماندند ،او را به نانی بخرند!کاش به جای گشت ارشاد، گشت شادی داشتیم . . .هرکی شاد نبود، می بردن ازش می پرسیدن:مشکلت چیه که شاد نیستی بگو ما حلش کنیم برات . . .!خیلی عجیب است؛ درکشور مسلمان دنبال روزه خوار میگردند تا او را مجازات کنند، اما درطول سال سراغی از گرسنه ها نمیگیرند تا لقمه نانی به او دهند..!!!!!!

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بهش بگو من دلم میخواست بهم تبریک بگی چرا نگفتی وای با ملایمت و دلخوری

انقدعصبیه بگم الان میتوپه بهم 

همیشه تبریک میگه همه مناسبتاروکادومیخره امروزنگف دلم شکس 

فاحشه را خدا فاحشه نیافرید ،آنان که در شهر نان قسمت می‌کنند،او را لنگ نان گذاشته‌اند ، تا هر زمان لنگ هم آغوشی ماندند ،او را به نانی بخرند!کاش به جای گشت ارشاد، گشت شادی داشتیم . . .هرکی شاد نبود، می بردن ازش می پرسیدن:مشکلت چیه که شاد نیستی بگو ما حلش کنیم برات . . .!خیلی عجیب است؛ درکشور مسلمان دنبال روزه خوار میگردند تا او را مجازات کنند، اما درطول سال سراغی از گرسنه ها نمیگیرند تا لقمه نانی به او دهند..!!!!!!
والا ما بعد 4 سال زندگی تبریک نگفته چیکارشون میشه کرد  بسنگیی به شعورشون داره خودتو ناراحت نکن ...

بنظرت بهش چیزی نگم اصن بروی خودم نیارم بیشترخجالت بکشه؟

😂😂😂طلاق.یعنی عثصش از دوست پسر هم کمتره

منم تولدش نزدیکه روز مردم نزدیکه میرم خونشون ب باباش تبریک میگم ب خودش نمیگم روزتولدشم انگارنه انگار 

شما خودت برا روز مرد کاری کردید واسش؟؟

هنوز که نیومده 

من تو همه مناسبتا براش کادو میخرم 

تازه دیشب هم برای مادرش جشن گرفتم و کادو خریدم

شوهرم میگه زندگیمونو نی نی سایت خراب میکنه   

خب اگر هميشه تبريك گفته و كادو خريده الان بزن به پاى شرايطش كه ناراحته 

اين مناسبت ها هم جز دردسر چيزديگه نداره پريروز ولنتاين بود دوباره چند روز ديگه عيد نوروز هست توى اين گرونى هى كادو بايد خريد 

بالاخره من ماندم و من ، من از من رنجيده است... هيچ كس نيست براى پادرميانى
انقدعصبیه بگم الان میتوپه بهم  همیشه تبریک میگه همه مناسبتاروکادومیخره امروزنگف دلم شکس

حالا تا شب صبر کن ، شاید میخواد سورپرایزت کنه 

ولی اگر نگفت ، بدون از اون دسته مردهاست که وقتی ناراحت میشه میره تو مخ آدم و کلا فقط میتونه روی همون مشکل تمرکز کنه . 

ببین با چنین آدمی میتونی یک عمر زندگی کنی .

سعی کردند ما را دفن کنند ، غافل از آنکه ما بذر بودیم . 
بنظرت بهش چیزی نگم اصن بروی خودم نیارم بیشترخجالت بکشه؟

به نظر من برای روز مرد کادو بخر بهش بده 

شما نامزدید خیلی از مردا ابن چیزا را نمیدونند باید بهش بگی تا بفهمند

شوهرم میگه زندگیمونو نی نی سایت خراب میکنه