2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

۵سال۳سال۱سالو چارماه

ماشالله خدا سلامکتی بده بهتون و بهشون . همین که شکر خدا یلامت هستند و بازی میکنند دوروبرت هستند خیلی خوبه .اولین تغیر میتونه دیدن سلامتی بچه ها و سشادیشون باشه که دورت بازی می کنند . همین خیل خوبه .گذشته که دیگه با تمام سختیها و ناراحتیهاش گذشته .تغیری هم نمیشه در گذشته انجام داد ولی اینده رو میشه تغیر داد .شما باید مئاظب خودتون باشید .چون روحیه شما ضامن سلامتی و نشاط کوچولوهای نازتون میشه .

باید این واقعیت و قبول کنی ک حرفاشون برات هیچی باشه خودت ميگي بی فرهنگن پس چ توقع،  مادرشوهرم همينه اگه خوب باشه جای تعجبه 

🌹♥️❌⛔ازین کاربری دو نفر کاملا متفاوت بنا ب دلایلی استفاده میکنن⛔❌♥️🌹 🙂

وقتی همسری باهات خوب باشه غصه ی هیچی رو نخور،  فقط قوی باش نذار رابطتو با شوهرت خراب کنن

وقتی همسری باهات خوب باشه غصه ی هیچی رو نخور،  فقط قوی باش نذار رابطتو با شوهرت خراب کنن

داغ دلمو سرش خالی میکنم بهش میگم انتقال بگیر بریم یه شهر دیگه مشکلم باهاش اینه که انتقال نمیگیره البته خانوادش هم نمیزارن بریم

عزیزم اینطورکه گفتی خداروشکرمشکل مالی نداری همسربه این خوبی نصیبت شده که اینا همش بخاطرسختیایی که کشیدی خداخواسته برات جبران کنه،ناشکری نکن بابچه هاوهسرت خوش باش گذشته هاگذشته دیگه هم برنمیگرده به همین الانت فککن خیلیا دوس داشتن جای شما باشن به خدامن خودم یه گذشته خییییلی غم انگیزدارم اما برای زندگی الانم خداراهزززابارشکرمیکنم،منم یه وقتایی یادگذشتم میفتم ناخوداگاه اشک ازچشام سرازیرمیشه اما سریع ذهنموباپسرم مشغول میکنم،توخیییلی خوشبختی خودت نمیبینی،به نظرم بامادرشوهرتم اشتی کنی وبری دس بوسشون بدنیست اگه کمی سیاست داشته باشی باورکن ازهمه عروس ها عزیزترمیشی،بهت توصیه میکنم بیای تاپیک گلبوته جون خیییلی عالیییه سیاست هارویادت میدن ،اینجوری هم تواون روستا تنهانیستی حداقل یکی ودونفرهستن رفتو امدکنی ازاین افسردگی بیرون بیای شادباشی.

خوبیاش زیادن بعضی وقتا درکم نمیکنه 

خب شکر خدا ببینید نقاط امیدوار کننده . 

ببینید قرار نیست که تمام و کمال یکی باشه .برایند خوبیها و تفاوت سلیق ها بین زن و شوهر میتونه تعین کننده خوبی باشه یا نه . همین که شمارو درک میکنه و خوبیهای زیادی داره اون بعضی وقتها رو دیگه در نظر نگیر زیاد . شکر خدا همسرت خوبه .کوچولوهای سلامت داری .زیاد در گذشته سیر نکن . از وجود همین نقاط مثبت وعالی استفاده کن . خدا همسر و فرزندان خوبی کنارت گذاشته تا جبران گذشته ناراحت کننده شما بشه .وقتی زیاد تو گذشته باشی .از شادی لحظات شیرین الان هم دور میفتید .و یهو چشم باز میکنید که تمام زمانها رفته و از شادی لحظات خوب عقب افتادید . 

داغ دلمو سرش خالی میکنم بهش میگم انتقال بگیر بریم یه شهر دیگه مشکلم باهاش اینه که انتقال نمیگیره الب ...

بزرگترین اشتباه،  هيچوقت ی مرد رو وارد دعواهای زنونه نکن،  هیچ جاهم نرو بمون و ثابت کن ک هیچن

عزیزم اینطورکه گفتی خداروشکرمشکل مالی نداری همسربه این خوبی نصیبت شده که اینا همش بخاطرسختیایی که کش ...

مادرشوهرم خودش  نمیخاد دوستی کنه خیلی ادم براش فرستادیم قبول نمیکنه حتی شوهرم به پاش افتادقبول نکرد من ازخدامه اشتی کنه تواین ۷سال خیلی بهش گفتیم وادم بزرگ فرستادیم ولی نشد پسرش بزرگه فزولی میکنه دوروریاش هم فزولی میکنن اینم دشمنی میگنه ریش سفیدی نموند براش نفرستادیم

اره والا هیچی برام کم نزاشته حقوقش دست خودمه‌ماشین صفر  خونه ۲۰۰متری نوساز  داره فوق لیسانس میخونه پیشرفت کرده تو کارش خسیس نیست هرچی بگم‌میگه باشه ولی من دیگه اینجارو تحمل نمیکنم میگم بریم یه شهر بزرگ دور ازچشم فامیلات  که خانوادش نمیزارن بره میگن بخاطر یه زن میخای بری