2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه بمیرم کسی سراغم نمیگیره

واضحه ک بهت حسودي میکنن،  و خودشون و سرتر ميدونن،  ببین عزیزم ميگي انتقام بنظرم خودتو از هر لحاظ بیشتر ظاهر مثلا چاق شدن،  رنگ کردن مو و زیبایی بالاتر کن،  حستو ميدونم بهترین راه بالاتر بودن ازشونه وقتی اينا باشه اونا میان سمتت اونوقت محلشون نذار و ميشه انتقام ازشون چون سزاوارن،  این گناه نیست از قدیم گفتن عوض گله نداره

🌹♥️❌⛔ازین کاربری دو نفر کاملا متفاوت بنا ب دلایلی استفاده میکنن⛔❌♥️🌹 🙂
رفتار دور و بريا باهات چطوره؟ همسایه و فامیل رو بگو خودشون و ميگيرن واست یا ن

مادرشوهرم تاحالا بامن حرف نمیزنه منو ببینه میره داخل درو محکم میکوبه توف هم میکنه جلو صدنفر هم باشه

دل بشکنه دیگه عمرا خوب بشه دلم ریش ریش شده

اره ولی مگه نمیگید بچه ها.خب اونها که شکر خدا سلامت هستند. نمیتونه شادابیشون خوشحالت بکنه . (گذشته که خیلی ناراحت کننده هست) 

همین کارو هم کردم بیشتر سوختن

خوبه و بیشترش کن ،  رابطه با همسری رو قوی تر کن،  ب بچه ها بیشتر برس،  بیشتر از کارای خونه زمان واسه خودت بذار با ظرف و جارو نگذره،  اگه هنر دستی هس انجام بده یا در ماه دو بار واسه غذا برین دل طبیعت

🌹♥️❌⛔ازین کاربری دو نفر کاملا متفاوت بنا ب دلایلی استفاده میکنن⛔❌♥️🌹 🙂

شوهرم بزرگ شدیه اهواز از تحصیلات وکار واخلاق ازهمه بالاتره اونا بچهاشون چوپونن بیسوادن توعشایر زندگی میکنن  خونه وماشین وشقل شوهرم میبینن میمیرن از حسادت میخاستن دامادشون بشه که نشد

سلام شما چرا دیگه؟چی خوشحالت میکنه 

متاسفانه سر مساعل مالی اختلاف پیدا کردیم با خاستگارم

و همه چی تموم شد.

‏مامانم يه جوري ميگه زودتر از ٢٥سالگي نميزارم ازدواج كني كه خواستگاراي پشت در داد زدن بادبان ها را بكشيییییییید، به عقب برميگرديم.. ( آناماریا)