2777
2789
میفهمم تنها مرگهچاره نداره هر چیزی راه حل داره

هیجا نمیرم توخونه دراز شدم خونرو تاریک کردم حوصله هیچی ندارم بزور بلن میشم خونروتمیز میکنم غذا واسه بچهام درست میکنم دوباره دراز میشم ۱۵روزیبار شوهرم منوبزور میزاره توماشین یه دور میزنیم میگم منو ببرخونه خودش وبچها میرن خونه باباش اینا 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

منکه امروز روز اول پریودمه،ب همه پریدم، کلی الکی گریه کردم، از صبح هم تو ی حالت از بی حوصلگی دراز کشیدم خودم کلافه شدم، میتونم بفهمم روند ادامه اینجوری بودن چقد سخته

نجابت زمانی معنا پیدا میکند که راه دومی هم باشد
خیانتای مادرم اعتیاد پدرم منو فروختن به یه ادم معتاد تواوج جوونی هیچی ازعمرم ندیدم بجز بدبختی اوارگی ...

وای چه وحشتناک .واقعا خیلی سخته حتی به شریاط اینطوری فکر کردن هم ادم رو از پا میندازه .  واقعا نمیدونم چی بگم که کمی بشه ارامت کنه .واقعا لحظات وحشتناکی رو گذروندی ولی همیشه میتونه نقطه امیدی باشه 

عزیزم منم شانس نداشتم از اول افسردگی گرفتم هیچی هم خوشحالم نمیکنه دلم پر درد و غمه ولی چیکار کنم بچه هم ندارم ناشکری نمیکنم میگم خدایا شکرت بدنم سالمه من مشکلم اینه خانواده ام از اول نه پشتم بودن نه حمایتم کردن فقط بدرفتاری دیدم ازشون واقعا تنهام با هیچکس ارتباط ندارم 

تعریف کن بگو چی شده

۱۳سالگی منو فروختن به یه معتاد منو عوض کردن بامواد معامله کردن گفتن ببرش نزار بیاد اینجا این یه قلمش یه قطره از دریا  خودت دیگه تصور کن من چی کشیدم  هربدبختی که بگی کشیدم