2777
2789

عزیزم من از صبحی تا حالا چند نفرو دیدم که مثل منو شما هستن. هر چی بالا گفتی واسه منم صدق میکنه. مشکل ما شانسِ که اونجایی خدا به بنده هاش میداده به ما نرسیده وگرنه ما تقصیری نداریم. منم دلم میخواد بشین زار زار گریه بلکه خالی شم. اگه بچه نداشتم دوری خودمو خلاص میکردم.

میشه برای حاجت دل من یه صلوات بفرستین منم به آرزوم برسم😢.

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

سلام یعنی تا این حد؟ عجب کامنتهای نگران کننده ای .چرا هیچ جیز خوشحالت نمیکنه؟

خیانتای مادرم اعتیاد پدرم منو فروختن به یه ادم معتاد تواوج جوونی هیچی ازعمرم ندیدم بجز بدبختی اوارگی خودکشی پدرم جلوچشمم خودشو اتیش زد اتیش شعله ور شد از سر تاپاش از دست مادرم خودشو خلاص کرد اخ درد دلم زیاد ازکجاش بگم

به نظرم باید به خودمون کمک کنیم زندگیمون رو تغییر بدیم منم هیچ حسی به همسرم ندارم متنفرشدم ازش زندگی دیگه  معنایی نداره دلم یه شوهر دیگه میخواد واقعا دیگه خسته شدم حیف دوتا بچه دارم وگرنه از اول شروع میکردم