2777
2789
عنوان

بنظرتون بشوهرم بگم یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 604 بازدید | 33 پست
نمیشه بیخیال شد.ادم فکر میکنه ارزشش زیر سواله

من ک بیخیال شدم

نه تولد نه عید نه روز زن

لطفا برا ظهور آقا و خوب بودن رابطه ی بین داداشام و شفای مادرم و خیر و خوش بودن تعبیرخواب داداشم صلوات بفرستین خدا خیرتون بده😙

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همسر من از در اومد تو یه بستنی زعفرونی گرفته بود داد به من و روزم رو تبریک گفت و منو بوسید منم کلی ذوق کردم و  تشکر  بعد تو چشام نگاه کرد و گفت ببریمش برای مامانمم اینجوی بود    منم    بعدم کلی خندید  منم گفتم همیشه به من خنجر میزنی خلاصه بردیمش بالا  صاف هم گذاشتش تو فریزرشون  حتی یه لیسم به من نداد       

خوشبختانه در میان آبهای طغیانی این زندگی،چند جزیره کوچک هست که بتوان بدان پناه برد؛کتاب های زیبا،شاعران ،موسیقی
یعنی یه شاخه گل هم نمیتونن بخرن مگه میشه 

واسه ماکه شده پول یه شاخه گل نداریم حقوق سه روز دیگه واریز میشه 😁

دختر فروردین عاشق بهار..دو فرزند دارم پسرو دختر..🌹الهم انی اسئلک الخاتمه💚 خدایا من ازتو پایان خوب میخواهم🤗

همسر من از در اومد تو یه بستنی زعفرونی گرفته بود داد به من و روزم رو تبریک گفت و منو بوسید منم کلی ذ ...

وا چه حرکت زشتب کرد مادر شوهرت خوب میذاشت جلوتون همه باهم بخورید عجب😐😐

دختر فروردین عاشق بهار..دو فرزند دارم پسرو دختر..🌹الهم انی اسئلک الخاتمه💚 خدایا من ازتو پایان خوب میخواهم🤗

بیخیال بابا دنیاارزش نداره شاید نداره من حتی تبریکم بهم نگفت گفتم پول داری برای مامانم کادوبخرم گفت نه ناراحت شدم ولی ب روش نیوردم واقعا داغونیم ای روزا دلم کادو نمیخاد دلم میخاد بیاد تا پول گیرش اومده برای بچم ژله یاپاستیل اورده برام بهترین هدیه اس

بیخیال بابا من همه مناسبتا برا شوهرم میخرم اون هیچی نمیخره. حالا امسال به فکر افتاده میگه چی بخرم برات منم گفتم هیچی. بعضیاشون اصلا هیچی از خرید بلد نیستن

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم
همسر من از در اومد تو یه بستنی زعفرونی گرفته بود داد به من و روزم رو تبریک گفت و منو بوسید منم کلی ذ ...

شوهرمنم دیشب بادخترم رفته واسم کیک خریده بودن با پولم ب عنوان کادو..منم هردو رو بردم تقدیم مامانم کردم..هردمون خوشحال شدیم اینجوری هم من هم مامان😍😍😍😍

علی و عسل زیبای مامان♥