2777
2789
عنوان

اسم پسرم....

354 بازدید | 16 پست
اسم پسرم امیرمحمد هست ولی متاسفانه بعضی وقتا امیر صداش میکنن ومن و پدرش ناراحت میشیم اخه ما عاشق اسم محمدیم برای اینکه ازمحمدهای فامیل متمایز بشه امیرمحمدگذاشتیم بنظرتون چیکارکنم اسمشو کامل بگن؟
گل پسرمن ۸ سالشه خداجونم ازالان دعا میکنم یک عروس خوب و نجیب و پاکدامن نصیبم کنی امین😉😉😉
خوب خودتون پیش دیگران امیرمحمدبگین؛اگه کسی هم گفت امیر؛بگین اسمش امیرمحمده ماازامیرخالی خوشمون نمیاد؛توسمت خودتون بگو شوهرت هم سمت خودش
** ازمرگ نترسید! از این بترسید وقتی زنده اید،چیزی درون شما بمیرد به نام «انسانیت» **

دخمل من 1تیرماه93اومدتوبغلم[smiley]s/sm_29.gif[/smiley][smiley]s/sm_29.gif[/smiley]

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

سلام اسم فرشته یه منم امیر محمده

خانومی برای منم پیش میاد
هم شما هم هسرت همیشه امیر محمد صداش کنین و مثلا وقتی کسی امیر صداش کرد نه که خیلی تابلو ولی شما پشت بندش پسرتو با اسم کاملش صدا بزن

تا برای همه جا بیفته

وقتی هم که اصلا کسی جدید مثلا امیر صداش نکرده جلو مادرشوهریو خانواده خودتو و اطرافیان بگو من عاشق اسم پسرمم و وقتی میگم امیر محمد واقعا لذت میبرم
دخملی جون باورکن حتی 1بارم منو پدرش امیرصداش نکردیم همیشه کامل میگیم نارسیس جون همین کاری که شما میگید دقیقا داریم انجام میدیم
گل پسرمن ۸ سالشه خداجونم ازالان دعا میکنم یک عروس خوب و نجیب و پاکدامن نصیبم کنی امین😉😉😉
بعضی وقتا غصه دار میشم میگم ایکاش یه اسمی میذاشتم که با محمد شروع بشه حداقل محمدش رو نمینداختن زعفران جون شما مشکل مارو نداری؟
بچت چندوقتشه؟اسم پسرعمم امیرحسینه چون پدرومادرش همیشه اسمشوکامل میگفتن همه مااسم کاملشومیگیم ولی پسرداییم هم بااینکه همین اسموداره چون خانوادش میگن امیرماهم میگیم امیر؛نگران نباش کم کم واسشون جامیافته؛
** ازمرگ نترسید! از این بترسید وقتی زنده اید،چیزی درون شما بمیرد به نام «انسانیت» **

دخمل من 1تیرماه93اومدتوبغلم[smiley]s/sm_29.gif[/smiley][smiley]s/sm_29.gif[/smiley]
جدی میگین یعنی 6ماه زوده؟اره اتفاقا زیادتذکرمیدیم حتی 1بار که مادر شوهرم امیر صداش کرد شوهرم گفت مابهش یاددادیم امیر صداش کردن برنگرده