2777
2789
عنوان

خیلی ناراحتمT_T

| مشاهده متن کامل بحث + 327 بازدید | 30 پست
اصن خل شده قاطی کرده مغزش معیوب شده دیروز سبزی ظرفش ازدستم افتادگفت  بی عرضه گفتم اگه بی عرضه ...

وای دو تاتونم اعصاب ندارین

خب یکم آروم حرف بزنین باهم 

بشین باهاش حرف بزن ببین از چی ناراحته

ناراحتیتو بگو بهش 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای دو تاتونم اعصاب ندارین خب یکم آروم حرف بزنین باهم  بشین باهاش حرف بزن ببین از چی ناراحته ...

بحدا من یبارحرف بدبهش نزدم همش بی ادبی میکنه حوصلشوندارم ازش زده شدم T_T

شوهر منم نه تبریک گفت نه هدیه نه اس ام اس اصلا هم ناراحت نشدم چرا ماراحت شم مگه امروز روز تولد من برا من فقط تولدم مهمه و سالگرد عقد 😊😄

کسایی که می خوان لاغر شن با کالری شماری و سبک زندگی سالم دستا بالا 😄😄😄 هم تاپیک داریم هم گروه تل
شاید فشار کار روشه ک اینجوری شده تا حالا باهاش حرف زنی؟ گفتی ک این یک سال ناراحتی ازش؟

اره میگه گوشی نداشته باش..واتساپتو پاک کن  بیرون نرو فقط بگوچشم ازم پول نخواه 

شوهر منم نه تبریک گفت نه هدیه نه اس ام اس اصلا هم ناراحت نشدم چرا ماراحت شم مگه امروز روز تولد من بر ...

هه مال من هیچ روزی نمیخره تولدم خودم براخودم گرفتم T_Tکم کم میخوادمن ی هزارتوکنم ازش نخوام

هست همچین چیزی؟فقط ی مرذه میخواد بپزه بشوره بسابه بده مگه بدبختم بمونم باش اونشب چمدونمو بستم برم خ قطعی بود نذاشت برم گفتی بری دیگه نمیام سراغت

شاید فشار کار روشه ک اینجوری شده تا حالا باهاش حرف زنی؟ گفتی ک این یک سال ناراحتی ازش؟

خواهرم میگه چرا ناراحت میشی توهمه جوره ازش سری هیچ اهمیت نده ولی من نمیتونم بی اهمیت باشمادم خ احساسیم ناراحت میشم حرف زدمیزنه هزارباربش گفتم بدم میاد قبلا اینجورنبود