2777
2789
عنوان

شوهرم

146 بازدید | 17 پست

بچه ها چندروز بود شوهرم معدش درد داشت میگف پهلوهاش درد میکنه خیلی میترسیدم دیشبم تا صبح همش تب و لرز داشت جوری تب داشت ک خیس عرق بود انگار کنار استخر دراز کشیده انقد خیس بود ولی میگفت دارم یخ میکنم رومو بپوشون همشم هرچی میخورد بالا میاورد تا صبح همش بیدار بودم از نگرانی صبح مجبورش کردم رفتیم دکتر ازمایش خون گرفتن گف ن کلیه هاش ن معدش هیچ مشکلی نداره واس تب و لرز و حالت تهوع هم سرم و امپول زدن.

ولی اخر سر دکتر گف بذا ی ازمایش ادرار هم بگیرم بعد شوهرم منو ب زور فرستاد خونه دید دارم ضعف میکنم ی ساعت دیگه ازامایشش اماده میشه توروخدا دعا کنید چیزیش نباشه بخدا دارم دق میکنم دکتر ک اخر سر یهو داد ازمایش نگران شدم 😢😢😢

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

انشاءالله ک چیزی نیس بد به دلت راه نده

Log kehtay hain main bohot bolti hoon kya karon jo dil main ata hai bol deti hoon 😝( همه میگن من زیاد حرف میزنم چیکار کنم هر چی به دلم میاد میگم ) من مهربانم با من مهربان باشید 😍😘

جسارتا این علائم شبیه علائم ادماییه که اعتیاد دارن و مدتیه مصرف نکردن ، البته ناراحت نشو ازم  ولی حتما ازمایششو چک کن

ارزوی بهترینها رو برات دارم

هر گاه نتوانستی اشتباهی را ببخشی آن از کوچکی قلب توست، نه بزرگی اشتباه...