2777
2789
عنوان

تشکیل قلب جنین

168 بازدید | 13 پست

به نظرتون چند درصد احتمال داره قلب بچه تشکیل نشه

بارداری پوچ همون عدم تشکیل قلب جنینه

آرزویت را برآورد میکند ، آن خدایی که آسمان را برای خنداندن گلی میگریاند . . .

بهش فکر نکن همینو بهت میگم

من انقدر بهش فکر کردم ک نصیبم شد 

برای ده ثانیه  بخون فکر کن؛شمر،جانباز جنگ صفین ۱۳بارپای پیاده مکه رفته جا نماز آبکشیم بود ک هرکی میدید میگفت این پسر پیامبره!حر کیه؟سرلشکر ابن زیاده تو عمرش شاید یه رکعت نمازم نخونده (اصطلاح)راهو رو امام بست نزاشت مسیرشو عوض کنه!شمر برای لحظه ای فکر نکردن ب منفی بی نهایت رسید و حر برای لحظه ای فکر کردن ب مثبت بی نهایت!کی میدونه فکر کن!شاید منو تو دین دار شمشیر به دست جلو اقا ایستادیم و اونایی ک سرزنش میکنیم شدن یار اقا! گروه زرد:وزن اولیه ۹۶......هدف اول ۹۰🔓.....هدف دوم۸۵🔓.....هدف سوم ۸۰🔒.......هدف چهارم 75🔒.........هدف پنجم۷۰🔒.....ب امیدخدا
بهش فکر نکن همینو بهت میگم من انقدر بهش فکر کردم ک نصیبم شد

اما من بهش فکر هم نکردم ولی تشکیل نشد  

كاش ميدانستي براي داشتنت 👶🏻دلي ♥️را به دريا زدم كه از آب 💧واهمه داشت...😣😢( خدايا تا ابد شكرت🥰)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مژی جون 

من این مدت خیلی توی نت گشتم

ممکنه مشکل کروموزومی داشته باشه که بهتر که تشکیل نشه

ولی از مواد ضدعفونی کننده دوری کن

مثل وایتکس و .... که بو دارن

من یه بار خیلی خفن دستشویی شستم که خیلی ناراحتم از این موضوع

یکی هم یه روز رفتم یوگا که نگفتم باردارم و وزرش های خفن انجام دادم که بازهم پشیمونم

سوم که جیگر و قهوه و زعفرون و ..... ین چیزا نخور

امیدوارم قلب نی نی خوشگلت تشکیل بشه  

كاش ميدانستي براي داشتنت 👶🏻دلي ♥️را به دريا زدم كه از آب 💧واهمه داشت...😣😢( خدايا تا ابد شكرت🥰)
با اجازه استارتر بچه ها اینجا کسی لک لانه گزینی داشته تو روز موعد پری چ جوری بوده؟ 

آره عزیزم من داشتم

فک کردم دارم پریود میشم

هر وقت رفتم دستشویی روی دستمال لک بود

اعصاب و روانم ریخت بهم

بعد از دو روز منتظر خونریزی اصلی بودم که نیومد

( من معمولاً اینجوریم بعد از لک، دو سه روز بعدش شروع میشه )

نیومد

روز سوم نیومد

روز چهارم عصر بی بی چک گذاشتم که خط افتاد و فرداش آزمایش دادم و مثبت بود  

آره عزیزم من داشتم فک کردم دارم پریود میشم هر وقت رفتم دستشویی روی دستمال لک بود اعصاب و روانم ری ...

حالم خیلی بده چقد دلم میخواس این ماه مامان شم هم به خطر عید و روز مادر دیشب کلی خوشحال بودم تو ذوقم خورده دعاکنید برام 

...... 
مژی جون  من این مدت خیلی توی نت گشتم ممکنه مشکل کروموزومی داشته باشه که بهتر که تشکیل نشه ...

ممنون عزیزم

حالت تهوع هم داشتی

حالم خیلی بده چقد دلم میخواس این ماه مامان شم هم به خطر عید و روز مادر دیشب کلی خوشحال بودم تو ذوقم ...

ان شالله لک لانه گزینیه و مامان شده باشی  

ممنون عزیزم حالت تهوع هم داشتی

من تا 8 هفته که برای بار دوم رفتم سونو قلب ، تهوع داشتم

از 6 شروع شده بود ولی قلب متاسفانه تشکیل نشد و با دارو سقط کردم

عزیزم نگران نباش

همه اینجوری نمی شن

اما همیشه دعا کن که اگه صلاحته اتفاق بیفته

بگو ان شالله سالم باشه

از مواد شیمیایی دوری کن. تنفسش هم خیلی بده

مخصوصاً الان که زمان خونه تکونیه

من تا 8 هفته که برای بار دوم رفتم سونو قلب ، تهوع داشتم از 6 شروع شده بود ولی قلب متاسفانه تشکیل نش ...

بتات به چند رسید

اما من بهش فکر هم نکردم ولی تشکیل نشد    

گاهی ادم باید تسلیم باشه این دفعه ازمایش اسپرم حتما بدید

برای ده ثانیه  بخون فکر کن؛شمر،جانباز جنگ صفین ۱۳بارپای پیاده مکه رفته جا نماز آبکشیم بود ک هرکی میدید میگفت این پسر پیامبره!حر کیه؟سرلشکر ابن زیاده تو عمرش شاید یه رکعت نمازم نخونده (اصطلاح)راهو رو امام بست نزاشت مسیرشو عوض کنه!شمر برای لحظه ای فکر نکردن ب منفی بی نهایت رسید و حر برای لحظه ای فکر کردن ب مثبت بی نهایت!کی میدونه فکر کن!شاید منو تو دین دار شمشیر به دست جلو اقا ایستادیم و اونایی ک سرزنش میکنیم شدن یار اقا! گروه زرد:وزن اولیه ۹۶......هدف اول ۹۰🔓.....هدف دوم۸۵🔓.....هدف سوم ۸۰🔒.......هدف چهارم 75🔒.........هدف پنجم۷۰🔒.....ب امیدخدا