2777
2789
عنوان

خدایاشکرت😍😍+عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 1678 بازدید | 64 پست

عالليه عزيزم مياركت باشه يادته تو يه تاپيكي بي بي چكو گذاشتي گفتم مطمئنم؟! عزيزم الهي سالم و راحت بياد بغلت... عزيزدلم منو فراموش نكن دعامون كن فدات شم روزتم خيلي خيلي مبارك ❤️🌷

مبارک باشه عزیزم ان شالله ماه های شاد و قشنگی پیش روت باشه😍

میشه بگی بتات چند بود؟

💞اَلْحَمْدُلِلَّهِ عَلى كُلِّ نِعْمَةٍ كانَتْ اَوْ هِىَ كائِنَةٌ💞ستایش خدای را بر هر نعمتى كه بوده يا خواهد بود...

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عالليه عزيزم مياركت باشه يادته تو يه تاپيكي بي بي چكو گذاشتي گفتم مطمئنم؟! عزيزم الهي سالم و راحت بي ...

عزیزدلمی بله یادمه از اسم کاربریتون خیلی ممنونم.اگر لایق باشم چشم گلم حتما دعا میکنم میبوسمت  😘😘😘😘

مممون عزیزم همچنین برای شما .من روز موعدم بود ۲۰۰.برای شماچندبود؟

منم مثه تو بی بی م زود مثبت شد.از یه هفته قبل پری که زدم هاله داشت.بعد سه روز تاخیر بتام ۳۰۰ بود

💞اَلْحَمْدُلِلَّهِ عَلى كُلِّ نِعْمَةٍ كانَتْ اَوْ هِىَ كائِنَةٌ💞ستایش خدای را بر هر نعمتى كه بوده يا خواهد بود...
نگرانم.کمه انگار😞

وای عزیزم تروخدا نگران نباش اصلا دنبالش نباش خوبه دیگه منم وقتی اومدم خونه یکم سرچ کردم راجب عدد بتا بعد دیدم داره حالمو بد میکنه کلا بیخیالش شدم بسپار به خدا

منم مثه تو بی بی م زود مثبت شد.از یه هفته قبل پری که زدم هاله داشت.بعد سه روز تاخیر بتام ۳۰۰ بود

دوستم پارسال باردار شد بعد دوسه روز تاخیر بتاش ۲۰۰بود الانم دخملش بغلشه😍

وای عزیزم تروخدا نگران نباش اصلا دنبالش نباش خوبه دیگه منم وقتی اومدم خونه یکم سرچ کردم راجب عدد بتا ...

واسه تو خوبه،روز پری ۲۰۰ عالیه

ولی من ترسم از اینه خارج رحمی بشه😭

تا فردا برم دوباره آز بدم،دعا کنین برام😞

دوستم پارسال باردار شد بعد دوسه روز تاخیر بتاش ۲۰۰بود الانم دخملش بغلشه😍

خدا کنه،من خرداد یه سقط داشتم.خیلی امید دارم به این بارداری م

عزیزم چرا سقط کردی؟ استرس نداشته باش خدا همراهمونه😍😍😍😍

قلبش تشکیل نشد🙃

فقط امیدم به خداست.میدونه چقدر سختی کشیدم

مرسی که روحیه دادی⁦❤️⁩

ای  خدااا  دختر  اشکامو در اوردی😢😢 خوش به حالت  کی  اینارو اماده کردی؟

خدایا گفتی تکیه کن برمن و توکل کن و طبق خاسته من عمل کن و نتیجه را بر من بسپار......الان جایی هستم که خودت گفتی هر وقت بنده من گره  ای  مشکلی  تو کارت افتاد و نگاهت به سمته کسیه که  کار  تورو اون راه بندازه  گفتی به عزت و جلالم قسم که حاجتتو نمیدم 😢الان من از همه نا امیدم و نگاهم به رحمته تویه ای ارحم و الراحمین بعداونهمه سختی و سقط بالاخره منو خدابا یه تودلی که هیچی نمیدونستم ازش غافلگیرم کردی سونو گفت شش هفته با ضربان قلب طبیعی...اما الان این خونریزی پشت جفت چیبود که یهو اومد و عیدم رو با اشک شروع میکنم...رشدش گیر کرده قلبش میزنه هر پنج ثانیه....بخاطر خونریزی پشت جفت نمیتونه خون درست بگیره...خدایا امیدم به تویه دکترم تمام داروهام قطع کردیعنی منتظر سقط باشم...اما بااین حال هنوز علایمم سرجاشه چکنم 😭😭😭خدا میدونم اگه توبخای هیچ کسی نمیتونه توش دستی بلند کنه میدونی که چقدر قلبم شکسته از خودت خاستم به خودتم میسپارمش 😭فقط موندم اگه میخاستی بگیریش چرا انقدر غافلگیرم کردی و بی خبر آوردی تودلم اونم با قلب سالم 😭😭قربونت برم خدا بازم شکایت نمیکنم به خودت میسپارمش پاره تنم رو 💕

عزیزم قربون اشکات اون لباسو دوماه پیش مشهد رفته بودم گرفته بودم بقیشم خورد خورد گرفته بودم بدون اینکه بفهمم باردارم صب که جوابو گرفتم گذاشتمشون تو جعبه شب بدم به شوهرم

بخدا با تمام وجود ازخدا خواستم بهت بچه سالم و صالح بده عزیزم امیدت به خدا باشه 😍😍