2777
2789
عنوان

مسافرت

104 بازدید | 5 پست

بچه ها من شرايطم جوريه كه شايد هفته اى يكى ٢بار بايد برم شهر ديگه حدود ٢ الى ٣ ساعت تو ماشينم، مثلا ٢ساعت عصر ميريم بعد شب آخر وقت ٢ساعت برميگرديم، بنظرتون برام ضرر داره؟ ماه اول بارداريمه؟ دكترم مشكوك به خارج از رحمه!!

خدایا مرسی که مامان یه پسر مهربون و شیطونم 😍😘

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من خودم تو بارداری محل کارم یه ساعت راهش بود هر روزم میرفتم و میومدم ویارم شدید بود ولی اگه بارداریت مشکلی نداره فکر نکنم ضرر داشته باشه

بارداری خارج رحم رو هم دکتر برات مینویسه میری سونو 

بازم با دکترت مشورت کن

اگه واست مقدوره ماهای اول نری بهتره

چندبار بخاطر مراسم خواستگارى و عقد برادرشوهرم مجبور شدم برم با اينكه موضوع رو ميدونن ميگن بايد حتما بياى، امروزم كه روز مادره نميدونم برم به مامانم سر بزنم يا نه، يه شهر ديگه س

من خودم تو بارداری محل کارم یه ساعت راهش بود هر روزم میرفتم و میومدم ویارم شدید بود ولی اگه بارداریت ...

نه من حالم خوبه فقط وقتى زياد ميشينم تو ماشين كمردرد و دل درد ميگيرم، سونو هم دكتر نوشته ٢هفته ديگه وقتشه