2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

یه دعای خیر برات میکنم که انرژیش خیلی بالاست الهی که عاقبت بخیر بشی دوست خوبم😍

مرسی عزیزم انشالله بحق این روز عزیز هر چی تز خانم فاطمه بخوای بهت بده .....روزت خوش

ظهور و سلامتی اقامون صلوات😍دعا کنین دختر دار هم بشم انشالله حاجت قلبیتون براورده بشه 😍😍😍😍😍😍
روز خوبی داشته باشی خانم گل

مرسی عزیزم همچنین روز سرشار از سلامتی و انرژی برات ارزومندم 

ظهور و سلامتی اقامون صلوات😍دعا کنین دختر دار هم بشم انشالله حاجت قلبیتون براورده بشه 😍😍😍😍😍😍
مرسی عزیزم انشالله بحق این روز عزیز هر چی تز خانم فاطمه بخوای بهت بده .....روزت خوش

من بعد از نمازم دفتر سپاسگذاریمو باز کردن..شروع کردم به سپاسگذاری.۲۵۰تومن توی کارتم پول داشتم.بابت پولهایی که داشتم سپاسگذاری کردم.. سوره مزمل و ذاریات رو خوندم... یک ربع پیش پیامک واریز۴۰۰هزار به کارتم اومد...خدایا شکرت😊 شکر نعمت نعمتت افزون کند

لبخند بزن..اینطوری قشنگتر نیستی؟؟
من بعد از نمازم دفتر سپاسگذاریمو باز کردن..شروع کردم به سپاسگذاری.۲۵۰تومن توی کارتم پول داشتم.بابت پ ...

خیلی خوشحال شدم واست عزیزم واقعا خدایا شکرت 

سلام، من اول صبح زنگ زدم ب مادرم و روز مادر رو بهش تبریک گفتم، امیدوارم همه قدر مادر و پدرو بدونن چون من خودم پدر ندارم ولی امروز خیلی خوشحالم ک سایه ی مادرم بالای سرم هست وکلی خداروشکر کردم، خدایا سپاسگزارم ازت ممنونم 

عشقم فقط پسر کوچولوم   
سلام، من اول صبح زنگ زدم ب مادرم و روز مادر رو بهش تبریک گفتم، امیدوارم همه قدر مادر و پدرو بدونن چو ...

منم پدر ندارم عزیزم انشالله مادت هزار ساله بشه و سایش همیشه بالای سرتون باشه پدر مادر نعمت بزرگی از طرف خدا 

+++++ انرژی مثبت و سه تا صلوات+++++

الهم صل علی محمد و آل محمد

و من، بار دیگر، وقتی آسمان صدایم کرد، برای خدا دست تکان دادم!

بچه ها من هر دفعه میرم خونه مامانم پدر ندارم ولی کف پای مامانمو هر کدومو بوس میکنم چندتا میگه هرکی کف پای مادش و با پیشونی پدرش ببوس هشت در بهشت به روش باز میشه امروز روز مادر رفتین اینکارو بکنیت 

[QUOTE=83213874]+++++ انرژی مثبت و سه تا صلوات+++++ الهم صل علی محمد و آل محمد الهم صل علی محمد و آل محمد الهم صل ...[/Q      مرسی عزیزم  حضرت محمد نگهدارت الهم صل علی محمد وال محمد 

منم پدر ندارم عزیزم انشالله مادت هزار ساله بشه و سایش همیشه بالای سرتون باشه پدر مادر نعمت بزرگی از ...

ممنونم.ب خاطر دعای قشنگت گلم انشالله شمام هر چی از خدا میخوای بهت بده 

عشقم فقط پسر کوچولوم