2821
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچہ ھا امروز ی اگھی دیدم تو دیوار و حضوری رفتم پرسیدم ... ساخت عروس مگنتی ۴۵ تا وسایل با خودش اخر ھفتہ ھا بیان تحویل بگیرن ۴۵۰ ھزینہ میدن خوبہ؟ ؟؟ 

فقط برای ساخت ۹۰ تای اول باید وسایل کار از خودم باشہ ک قیمت وسایل میشہ حدود ۲۵۰ ب نظرتون خوبہ؟ 

بچہ ھا امروز ی اگھی دیدم تو دیوار و حضوری رفتم پرسیدم ... ساخت عروس مگنتی ۴۵ تا وسایل با خودش اخر ھف ...

اگه یهو بگن صدتا یا بیشتر تو یه مدت کم درست کنی میتونی؟بنظرم کارای اینجوری بیگاری کشیدنه اخرم پول کم میدن بهت

من زاده ی ایرانم،جز مهر نمیدانم❤️

بچہ ھا امروز ی اگھی دیدم تو دیوار و حضوری رفتم پرسیدم ... ساخت عروس مگنتی ۴۵ تا وسایل با خودش اخر ھف ...

اینا دروغه همش ازت موقع تحویل کار ایراد میگیرن و ردت میکنن فقط دنبال پولن

خدایا شکرت تنهام نزار
اگه یهو بگن صدتا یا بیشتر تو یه مدت کم درست کنی میتونی؟بنظرم کارای اینجوری بیگاری کشیدنه اخرم پول کم ...

ن ھر ھفتہ فقط باید ۴۵ تا تحویل بدم دستمزد ۴۵۰ میدن وسایل ھم با خودشون ...فقط ۹۰ تای اول وسایل با خودمہ ک  ھزینش میشہ ۲۵۰

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 17 ساعت پیش
2791
2779
2792