2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

باورکن یکی دوسال دیگه پرمیشه اونجام الان مردم ریختن بالاترازپردیس زمین میخرن چون وسعشون نمیرسه گرون ...

انشاالله . پس بنظر شما خوبه ک این تبدیل صورت بگیره... تازه ۱۰۰ تومن هم توی دستشون میمونه ک نمیشه هیجی خرید بااین مبلغ

زون 4 قیمتش اینه الان برای خرید قیمت هر واحد 300 هست ولی بقیه زون رو ها اطلاع دقیق ندارم

درسته ممنون عزیزم .خیلیم عالی. اگ کسی بخواد از زون ۲ بیاد زون ۴ پیاده میشه؟ یادوره؟

مادوماه پیش میخواستیم بخریم یه واحد۲۸۰میلیون بودآماده ش

شش ماه بعدتحویل بدن۱۹۰میلیون

توهمین دوسه ماه بااطلاعاتی که دوستمون دادبیست تومن گذاشته رووش

مطمئن باش پیشرفت داره

اگه خیلی استرس داری واعتقادداری به استخاره  یه استخاره بگیرید...

مرابخوانید(☝️)تابرای شمااجابت کنم🌺خدای من خدای معجزه هاست من معجزه رادیدم(تاپیک هام هست)🌈❤سوالات حقوقی وشرعی تاحدتوانم پاسخگوهستم❤پوشش یک انتخاب کاملاًشخصیه به عقایدهم احترام بذاریم،من محجبه م🧕اگرمذهبی هستیدافراط نداشته باشید!شمانمونه یی برای بقیه ی مذهبیاافراط نکنیم دین هراسی نکنیم دین خدادین مهربانی ست باهم مهربون باشیم❤جاذبه داشته باشیم مبلغ دین اسلام باشیدنه دافعش!همه ی ماچه چادری چه مانتویی وچه...درکنارهم جامعه وملتیم هوای هموداشته باشیم🚫انسانیت برترین دین توهین به اعتقادات همدیگه جزفاصله چیزی رودرپی نخواهدداشت🚫اینجاکنارهم جمع شدیم که تبادل نظرکنیم نه بحث وجدل✔همدیگه روزودقضاوت نکنیم🌹چه شیعه چه سنی چه ترک چه لر چه آذری وعربهای ایران و...همه ی مانمونه وتعریف کننده ی ایرانیم❤توهمه ی اقشاربدوخوب هست🌹همه ناراحت آینده ن نگرانن همه همینیم مسلماًمامردمیم که ضربه رومیخوریم جای دعوا وربط دادن بی لیاقتی یه سری مسئول ،به دین وحجاب و...اینجابهم انرژی بدیم💙#ایران_جاوید
انشاالله . پس بنظر شما خوبه ک این تبدیل صورت بگیره... تازه ۱۰۰ تومن هم توی دستشون میمونه ک نمیشه هیج ...

با صدتومنم میتوونن

به پدرت بگوبره سمت کرشت بالاترازدانشگاه پردیس پشت دانشگاه آزادپردیس

وقف شرف النسا

دارن میفروشن زمیناشو ولی هنوزکاربریش نیومده

الان ماچون مبلغ پس اندازمون کم بود نتونستیم خونه مونم بزرگترکنیم از کرشت زمین گرفتیم...

دویست متر۶۵تومن

مرابخوانید(☝️)تابرای شمااجابت کنم🌺خدای من خدای معجزه هاست من معجزه رادیدم(تاپیک هام هست)🌈❤سوالات حقوقی وشرعی تاحدتوانم پاسخگوهستم❤پوشش یک انتخاب کاملاًشخصیه به عقایدهم احترام بذاریم،من محجبه م🧕اگرمذهبی هستیدافراط نداشته باشید!شمانمونه یی برای بقیه ی مذهبیاافراط نکنیم دین هراسی نکنیم دین خدادین مهربانی ست باهم مهربون باشیم❤جاذبه داشته باشیم مبلغ دین اسلام باشیدنه دافعش!همه ی ماچه چادری چه مانتویی وچه...درکنارهم جامعه وملتیم هوای هموداشته باشیم🚫انسانیت برترین دین توهین به اعتقادات همدیگه جزفاصله چیزی رودرپی نخواهدداشت🚫اینجاکنارهم جمع شدیم که تبادل نظرکنیم نه بحث وجدل✔همدیگه روزودقضاوت نکنیم🌹چه شیعه چه سنی چه ترک چه لر چه آذری وعربهای ایران و...همه ی مانمونه وتعریف کننده ی ایرانیم❤توهمه ی اقشاربدوخوب هست🌹همه ناراحت آینده ن نگرانن همه همینیم مسلماًمامردمیم که ضربه رومیخوریم جای دعوا وربط دادن بی لیاقتی یه سری مسئول ،به دین وحجاب و...اینجابهم انرژی بدیم💙#ایران_جاوید
هر ساعت از کوچه خارج شی ماشین ایستاده مسافر می بره تا میدون امام پردیس

خداروشکر...وای نمیدونید چقدر دلم شورمیزنه و نگرانم. یه روز رفتم فاز ۵ .بنظرم خیلی بی امکانات بود و یک مغازه و یا تاکسی هم نبود .ترسیدم.

با صدتومنم میتوونن به پدرت بگوبره سمت کرشت بالاترازدانشگاه پردیس پشت دانشگاه آزادپردیس وقف شرف الن ...

بله بله اطلاع دارم ولی این قیمتها نیستا....الان ۱۰۰ملیونهحداقل

ببین داخل کاربریش ذکرشده باغداری وویلا

ماپرس وجوکردیم گفتن کاربریش بیادهمه ش میشه  ویلایی

بهت بگم ۳ چهاردقیقه بعدازخروجیه پردیس کرشت ودانشگاه پردیس...

حتمابگوبرن سود داره

اگه ملک کنه پولشو پشیمون نمیشه بعدازعیدگرونترم میشه...

خوداوقاف شرف النساهم کارشناس میفرسته متراژ دقیق وجایگاه زمین میگه اینش مزیت

با صدتومنم میتوونن به پدرت بگوبره سمت کرشت بالاترازدانشگاه پردیس پشت دانشگاه آزادپردیس وقف شرف الن ...

اون زمینها یمدت مشکل جدی داشته..الانم سندش کلی است ینی برای کل زمینه و تک برگ نیست. درستع؟