2777
2789
عنوان

سه ماه بعد عمل واریکوسل

| مشاهده متن کامل بحث + 1211 بازدید | 43 پست
وااای  سه  ماه  و نیم  اخ  اخ   خیلی دیوونه  ای که بچه  به ا ...

بچه بودم حماقت کردم

شوهرمم تهدید کردم ،الان گهگاهی تیکه میندازه میگه بچه مونو تو کشتی

هفت سال پیش بود اونذ موقع احتمالا واریکوسل شوهرم عود نکردع بوده

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چون میگن واذیکوسل دخترزابی میارع،احتمال میدم ساید اصلا واریکوسل نداشته اون موقع،چون پسر بود

اره  حرفت  درسته  پس توکه باردار میشدی  چرا عمل کردی  چند وقت اقدام کردی  بعدش  باردار نشدی  فهمیدی مشکل  از شوهرته؟

خدایا گفتی تکیه کن برمن و توکل کن و طبق خاسته من عمل کن و نتیجه را بر من بسپار......الان جایی هستم که خودت گفتی هر وقت بنده من گره  ای  مشکلی  تو کارت افتاد و نگاهت به سمته کسیه که  کار  تورو اون راه بندازه  گفتی به عزت و جلالم قسم که حاجتتو نمیدم 😢الان من از همه نا امیدم و نگاهم به رحمته تویه ای ارحم و الراحمین بعداونهمه سختی و سقط بالاخره منو خدابا یه تودلی که هیچی نمیدونستم ازش غافلگیرم کردی سونو گفت شش هفته با ضربان قلب طبیعی...اما الان این خونریزی پشت جفت چیبود که یهو اومد و عیدم رو با اشک شروع میکنم...رشدش گیر کرده قلبش میزنه هر پنج ثانیه....بخاطر خونریزی پشت جفت نمیتونه خون درست بگیره...خدایا امیدم به تویه دکترم تمام داروهام قطع کردیعنی منتظر سقط باشم...اما بااین حال هنوز علایمم سرجاشه چکنم 😭😭😭خدا میدونم اگه توبخای هیچ کسی نمیتونه توش دستی بلند کنه میدونی که چقدر قلبم شکسته از خودت خاستم به خودتم میسپارمش 😭فقط موندم اگه میخاستی بگیریش چرا انقدر غافلگیرم کردی و بی خبر آوردی تودلم اونم با قلب سالم 😭😭قربونت برم خدا بازم شکایت نمیکنم به خودت میسپارمش پاره تنم رو 💕
نه دومی از سه ماهکمتر بود،ولی قلبشش تشکیل شده بود،بعد یهو ضربانش واییتاد

احتمالا  خونت  سفت  بوده  و نمیتونسته تغذیه کنه  بهت اسپرین  نداد

خدایا گفتی تکیه کن برمن و توکل کن و طبق خاسته من عمل کن و نتیجه را بر من بسپار......الان جایی هستم که خودت گفتی هر وقت بنده من گره  ای  مشکلی  تو کارت افتاد و نگاهت به سمته کسیه که  کار  تورو اون راه بندازه  گفتی به عزت و جلالم قسم که حاجتتو نمیدم 😢الان من از همه نا امیدم و نگاهم به رحمته تویه ای ارحم و الراحمین بعداونهمه سختی و سقط بالاخره منو خدابا یه تودلی که هیچی نمیدونستم ازش غافلگیرم کردی سونو گفت شش هفته با ضربان قلب طبیعی...اما الان این خونریزی پشت جفت چیبود که یهو اومد و عیدم رو با اشک شروع میکنم...رشدش گیر کرده قلبش میزنه هر پنج ثانیه....بخاطر خونریزی پشت جفت نمیتونه خون درست بگیره...خدایا امیدم به تویه دکترم تمام داروهام قطع کردیعنی منتظر سقط باشم...اما بااین حال هنوز علایمم سرجاشه چکنم 😭😭😭خدا میدونم اگه توبخای هیچ کسی نمیتونه توش دستی بلند کنه میدونی که چقدر قلبم شکسته از خودت خاستم به خودتم میسپارمش 😭فقط موندم اگه میخاستی بگیریش چرا انقدر غافلگیرم کردی و بی خبر آوردی تودلم اونم با قلب سالم 😭😭قربونت برم خدا بازم شکایت نمیکنم به خودت میسپارمش پاره تنم رو 💕
اره  حرفت  درسته  پس توکه باردار میشدی  چرا عمل کردی  چند وقت اقدام کردی&nb ...

من کا تا ب حال اقدام نداشتم کلا ناخواسته بار دار شدم همرمان با سقط دومم شوهرم بیضه هاش درد گرفت رفت دکتر گفت واریکوسله باید عمل بشه .بارداری دومم از همسرم چندماه بخاطر شغلمون دور بوذیم فقط یع بار همدیگرو دیدیم و با یه بار رابطه و سوتی دادنش باردار شدم

ببخشین راحت ح زدم

احتمالا  خونت  سفت  بوده  و نمیتونسته تغذیه کنه  بهت اسپرین  نداد

نه نداده بود بهم دکتر فقط میئونستم فشار و قند خونم پایینه.ویارمم ترش بود همش ترش میخوردم و بیحال فشار پایین بودم

من کا تا ب حال اقدام نداشتم کلا ناخواسته بار دار شدم همرمان با سقط دومم شوهرم بیضه هاش درد گرفت رفت ...

اهان واسه  درد  بوده  پس که  عمل کرده  عزیزم  امکان داره  مشکلی هم  نداشته باشه  اسپرمهاش  و توان باروری  داشته باشه  

اهان واسه  درد  بوده  پس که  عمل کرده  عزیزم  امکان داره  مشکلی ه ...

تو ازمایش قبل عملش تعداد خوب بود حرکت رو ب جلو و شکلش مشکل داشت

الانم ایشالا اگه بره ازمایش میفهمیم خوب شده یا نه

میگم اگه اسپرمش همونطور مونده باشه احتماله پسر شدن کم میشه اره؟

اهان واسه  درد  بوده  پس که  عمل کرده  عزیزم  امکان داره  مشکلی ه ...

عزیزم نتونستم پستت روبخونم حذف کردی؟نفهمیدم چی بودمیشه دوباره بگی؟

خدایاااا شکرررررت منم مادر شدم بعد پنج سال معجزه کردی تو دلیمو بخودت سپردم خداجون سالم بده بغلم😍😍😍😍😍🙏😘😘
دعا میکنم ایشالا خبره خوبتو میای همینجا بهمون میدی

انشاءالله عزیزدلم 😍

انشاءالله توهم هرچی ازخدا بخوای بهت بده😘😘

خدایاااا شکرررررت منم مادر شدم بعد پنج سال معجزه کردی تو دلیمو بخودت سپردم خداجون سالم بده بغلم😍😍😍😍😍🙏😘😘
جدی عزیزممم؟؟؟؟؟😍😍😍😍😍😍😍 ماه قبل پریودم30روزه بود ماه قبلترش28روزه ماه قبلتر ازاون4۰روزه بود ...

انشالله که بخاطر لانه گزینی باشه عزیزم لانه گزینی همراه با علایمی مثه کمر درد  لک  درد  زیر دل بخاطر کیستیک شدن  تخمدان  ها درد دور ناف در بعضی از خانومها و بعضی از خانومها  هم اصلا  این علائم  رو ندادن  و از هفته  پنج  به  بعد  علایم بارداری  میاد سراغشون اما وقتی جنین لانه گزینی میکنه کمی  درد هایه  پریودی میگیری  اما  خیلی  نفاوت دارن مثلا  احساس  درد  زیر دل زمانیکه  کمی بدجور بشینی البته از من اینطوریه  عزیزم  انشالله  که باردار باشی  نبودی  فقط  استرس  و اول از همه از خودت دور کن  همون باعث بهم ریختن هورمونهات میشه و باعث میشه باردار نشی....اخرین پیامن اینبود که  عزیزم  تست  بزن  اگه  باشه الان نشون میده  البته از بعضی از خانومها  خیلی  نادر هستن  که  تخمک گذاریشون دقیقا چند روز به مریود اتفاق می افته و این باعث میشه  تا ده  روز بعد تاخیر  هم جواب ازمایش منفی باشه ...😍روزت مبارک

انشالله که بخاطر لانه گزینی باشه عزیزم لانه گزینی همراه با علایمی مثه کمر درد  لک  درد &nb ...

مرسی عزیزدلم مال من20پریودم دلدردپریود شدیدگرفتم ازظهرتابعدازظهر وترشح تخمک گذاری هم دیدم ولی لک ندیدم کمردردخفیف هم گرفته بودم دوروزه هی فکرمیکنم پریودم اومدولی ترشح رقیق سفید دارم هراز گاهی پادردهم دارم گلم امروزموعدم بودهنوزنشدم کمردرد دارم وفقط ترشح میبینم گلم دعاکن ایندفه عقب بیفته واسه بارداری باشه😘😍😍 یک هفته دیگه صبرمیکنم اگه پریودنشدم تست میزنم گلم مرسی ازت

ممنووووونم عزیزدلم روزتوهم مبارک💝💖🌹💐🎂🎂🍰