2777
2789

پرده هارو با پودر صابون.. پودر ماشین و قرص ماشین بشور عالیه.. زیاد نریزی ک از ماشین نریزه بیرون

بخاطر تغییر و ورژن جدیدم از خودم سپاسگزارم...                                                           ترجیحـ میدم ب ذوق خویشـ دیوانه باشم تا ب میلـ دیگران عاقل     

وسایل اضافی رو بریز بیرون.. چیزی ک امروز ب کارت نیاد فردا هم نمیاد.. مثلآ لباس و.. 

بخاطر تغییر و ورژن جدیدم از خودم سپاسگزارم...                                                           ترجیحـ میدم ب ذوق خویشـ دیوانه باشم تا ب میلـ دیگران عاقل     

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فقط اراده و همت 

افراد سمی شما را دیوانه میکنند. آنها مهارت دارند، که شما را آزار دهند!               تنها رمز این است، که سر حرف خود بمانید و وقتی فردی قصد عبور از مرز شما را دارد ، بر خط قرمز های خود پافشاری کنید.

اول از اتاق خواب ها شروع کن کمد دیواری هاتو تمیز کن

پرده هاتو‌درار بشور

فرش هات هم همینطور

مبلات هم شامپو فرش بکش اگ کثیف بود

وسایل اضافی رو همرو بریز دور

کابینت هارو تمیز کن و اشپزخونه رو‌کامل برق بنداز 

سرویس هارو‌هم مرحله اخر پاکسازی کن

وسلام

🦋🌈insta :home_sara_golgoli🦋🌈                        

برای تمیز کردن اثرات آهک و مواد معدنی روی سر دوش آب کافی است محلولی برابر از آب و سرکه را داخل یک کسیه پلاستیکی بریزید و سر دوش با کش ببندید، پس از مدت 15 الی 20 دقیقه آن را باز کرده و آب کشی کنید تا مثل روز اولش شود.