2777
2789
عنوان

اه ادلم گرفته

122 بازدید | 12 پست

ی تاکسی بیشعور اول ب پستم خورد بعدم من رفتم واس مامانم مادر شوهرم گشتم رفتم کادو خریدم خسته کوفته شوهرمم گفت روزت مبارک اخرش تهش ی گل بگیره ای خدا هییچییی یعنی کادو مامانم رفتیم باهم گرفتیم اصلاا هیییچی ب من نگفت خودت چیزی میخوای یا ن یا برای خودتم چیزی بخر الان یادش افتاد روز زنه

خدایاشکر🌹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من اولین سالیه ک تو خونه خودمم روز ولنتاین ی دعوا کردیم شدید هیچی ب هیچی،،،امروزم اومد خونه سر خانواده هامون دعوا کردیم خیلی بد انقدر گریه کردم چشمام داره درمیاد

چرا من انقدر بدبختم 😢😢😢

اه نگو میدونی بعضی وقتااا ب بچه اوردنم شک میکنم ای خدا واقعا شبم خراب شد خب مگه امشب شب من نیس

منم اصلا دوست ندارم بچه بیارم،،،شوهرم خیلی خوبه ولی بعضی وقتا روانی میشه امروز بهش گفتم از دستت خسته شدم برگشته میگه پس برو پی کارت،،منم گفتم خودت خواستی لباس پوشیدم اومدمبرم بیرون میگه پاتو بذاری بیرون بخدا طلاقت میدمـ،،منم نرفتم برگشتم اما خیلی دلم شکست خییلی

منم اصلا دوست ندارم بچه بیارم،،،شوهرم خیلی خوبه ولی بعضی وقتا روانی میشه امروز بهش گفتم از دستت خسته ...

نمیدونم چرا اینطوری میشن بعضی وقتا واقعا ادم ب دوست داشتنشون شک میکنه ...

خدایاشکر🌹