2777
2789

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

من ي شوينده دارم خيلي خوبه ولي خيلي گرون شده خبر مرگش از سه سال پيش دارم

خيلي خوبه يواش يواش لايه بردار ميكنه ضرري هم نداره

isis pharma

خدا همه ارزوها رو براورده كن و مارو هم ب حاجتمون برسون ..

منم همین لکه ها رو دارم بهت گفتن لایکم کن

Log kehtay hain main bohot bolti hoon kya karon jo dil main ata hai bol deti hoon 😝( همه میگن من زیاد حرف میزنم چیکار کنم هر چی به دلم میاد میگم ) من مهربانم با من مهربان باشید 😍😘
من ي شوينده دارم خيلي خوبه ولي خيلي گرون شده خبر مرگش از سه سال پيش دارم خيلي خوبه يواش يواش لايه ب ...

پوستت چربه ؟

دفتر خاطرات 6 سال قبلمو پیدا کردم :) همش نوشتم کاش من و علی تا آخر عمر با هم بمونیم :|                  حالا نموندنمون هیچ :(          چرا هر چی فکر میکنم یادم نمیاد علی کیه ؟  :/
جای جوش همون لکه 😁

اها حس کردم برجستس اخه😁 من ی مدت ماسک خاک رس و سرکه سیب استفاده میکردم و روعن کرچک شبا میزدم برا من خیلی تاثیر داشت . مال شما بیشتره فک کنم کنارش یه لایه بردار و روشن کننده هم استفاده کنی خوب باشه. 

ضمنا مدل فکت رو خیلی دوس دارم😍😍 خیلی نازه

مرسی ی تاپیک زدم ,نزدم عکس ولی عکس کامل رو گذاشتم  خواستم چتری هامو هم به نمایش بزلرم هیچ بازدیدی نداشت اینجا حتما باید بزنی عکس تا جواب بدن😂😂😂

🩷🍬