مخصوصا تو تهران بچه ها آب سدها خیییییییییییلی کم شده اینجوری باشه مشکلات زیاد میشه تو این گرما خدای نکرده مشکلات بهداشتی یا جیره بندی یکم صرفه جویی کنیم مخصوصا تو شست شو تو وضو و مسواک و حمام کردن
من وقتی میرم بیرون میبینم طرف شلنگ انداخته همینطور داره ماشینش رو میشوره آب بازه یا دارن حیاط رو میشورن سه ساعت آب بازه یا جلوی درشون رو میشورن.... خوب بابا اول جارو کنید بعد با چهار تا سطل آب بشورید یا ماشین رو ببرید کارواش
اینکه تو درست میگی، معنیش این نیست که من اشتباه میکنم، فقط زندگی رو اونجوری که من دیدم ندیدی!!!
من دارم سعی میکنم اما گاهی یادم میره مثلا آبو وا میکنم بعد تازه پارچ و از اب چکان یا میز بر میدارمو آب میکنم غافل از اینکه چقد آب هدر رفته.فکر بچه هامون باشیم
هموقتی با پسرکم بازی میکنم بهش میگم چق چق چق ، شوشولی شوشولی پسرکم قهقه میزنه چقد راحت میخنده به این کلمات بی معنی ... حالا بعد از مدت ها دومی تو راهه آرزو میکنم هر چی صلاحه همون بشه، آرزو میکنم همه اونایی که دوست دارن زودتر بچهشونو بغل کنن
البته نه اینکه خوده من اصلا آب رو حروم نکنم ولی سعی میکنم به بچه هام یاد بدم که آب رو زیاد باز نکنن....الان ترانه یاد گرفته تا یکی آب رو باز میکنه میگه: آب رو ببند آب تموم میشه بعد دیگه آقاهه بهمون آب نمیده ها
اینکه تو درست میگی، معنیش این نیست که من اشتباه میکنم، فقط زندگی رو اونجوری که من دیدم ندیدی!!!