2777
2789
عنوان

ختنه نوزاد

111 بازدید | 12 پست

سلام پسرمن ۴۵ روزشه و قراره فردا یا پس فردا ب روش سنتی ختنه اش کنیم.میخواستم مامانایی ک تجربه همچین موردی رو دارن در اختیارم قراد بدن از قبل از ختنه و بعد از ختنه ک باید چیکارکنم.در ضمن من مسرم سرماخورده بود گوشش دردمیکرد و الان بهتر شده مشکلی واسش پیش نمیاد؟

فرشته خوشکلم بی صبرانه منتظرت هستم تو برای من مثل یک معجزه ای کنجدکوچولوی من.خدا جونم ازت ممنونم.  

وای خدا به دادت برسه،پسر من خیلی اذیت کرد البته مال ما حلقه بود،خوب کردی روش سنتی خوبه

😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای خدا به دادت برسه،پسر من خیلی اذیت کرد البته مال ما حلقه بود،خوب کردی روش سنتی خوبه

اره ما کلا ب صورت سنتی ختنه میشن پسرای اقوام.اخه خیلی زود خوب میشه اصلانم طول نمیکشه ختنه حتی ی دقیقه هم نمیشه ن خون میاد ن زیاد دردش میگیره 

فرشته خوشکلم بی صبرانه منتظرت هستم تو برای من مثل یک معجزه ای کنجدکوچولوی من.خدا جونم ازت ممنونم.  
اره ما کلا ب صورت سنتی ختنه میشن پسرای اقوام.اخه خیلی زود خوب میشه اصلانم طول نمیکشه ختنه حتی ی دقیق ...

پسر من عفونت کرد پدرم در اومد

😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐
اره ما کلا ب صورت سنتی ختنه میشن پسرای اقوام.اخه خیلی زود خوب میشه اصلانم طول نمیکشه ختنه حتی ی دقیق ...

دکتر پسرم گفت سنتی خوبه خیلی خوب و راحت بود

با کتوژنیک ۱۳ کیلو کم کردم ،شروع چالش با بامداد خمار ۶۲۵۰۰،وزن هدف ۵۸                                         فروش آنلاین اکسسوری دارم @rose_accessori 

خانما تو پسر ۸ ساله جای بخیه ختنه مونده و مثل گوشت اضافی ممکنه مشکل باشه

بگو که نیستی فقط خدای جانمازها  بگو نمیرسی فقط به داد خوب ها 💛💜💙❤💚تودر سرود بادها تو دردل گناه ها همیشه درکنار من 
دکتر پسرم گفت سنتی خوبه خیلی خوب و راحت بود

چ جالب اینکه ی دکتر روش سنتی رو پیشنهاد کرده.دعا کنین واسه پسرم هم اسون باشه و درد نکشه

چ جالب اینکه ی دکتر روش سنتی رو پیشنهاد کرده.دعا کنین واسه پسرم هم اسون باشه و درد نکشه

ان شاءالله 

مگه دکتر انجام نمیده؟ تو شهر ما اکثر دکترای اطفال سنتی انجام میدن

با کتوژنیک ۱۳ کیلو کم کردم ،شروع چالش با بامداد خمار ۶۲۵۰۰،وزن هدف ۵۸                                         فروش آنلاین اکسسوری دارم @rose_accessori 
مگه دکتر انجام نمیده؟ تو شهر ما اکثر دکترای اطفال سنتی انجام میدن

ن تویرشهر ما  کسایی هستن ک بصورت خونگی انجام میدن 

ن تویرشهر ما  کسایی هستن ک بصورت خونگی انجام میدن

این طوری نمیدونم دکتر ببری بهتره