2777
2789
عنوان

قلب جنین

389 بازدید | 23 پست

۲۳ بهمن تو مطب سونو واژینال انجام دادم دکتر گفت ۴ هفته و ۵ روزه در صورتی از بر اساس تاریخ پریود ۶ هفته و ۳ روز بود. گفت دو هفته دیگه برو برا ضربان قلب امروز رفتم سونو واژینال گفت سن ساک ۶ هفته و دو روز و سن جنین ۵ هفته و ۵ روزه ساک و کیسه زرده و امبریو دیده شد اما ضربان قلب نداره دکتر گفت احتمالا پوچه باید تو شش هفته با سونو واژینال قلب داشته باشه حالا باز یه هفته دیگه برو احتمال داره تو این هفته خودش سقط شه نشد ک باید کورتاژ کنی😔😔😔😔

چرا اینقدر زیاد شده؟

من خودمم این تجربه ی بد رو داشتم

بعد از یک‌ آی یو آی منفی، و دو تا آی وی اف منفی، یک ماه بعد از انتقال به لطف خدا با اصلاح تغذیه طبیعی باردار شدم. خدایا شکرت😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ان شالله تشكيل ميشه تا ٨ وقت داره  بعدم اگه نشد فداي سرت خودش ميافته به لك بيني و ميافته ...

مال من که نمیفتاد چه زجری کشیدم واقعا

بعد از یک‌ آی یو آی منفی، و دو تا آی وی اف منفی، یک ماه بعد از انتقال به لطف خدا با اصلاح تغذیه طبیعی باردار شدم. خدایا شکرت😍

نگران نباش عزیزم تا ۸ هفته وقت هست به خواهرشوهرمن همینو گفتن هفته بعدش رفت دید قلب داره

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏

یباررفتی,باید شش هفته باشه ولی چهارهفته بوده,دوهفته بعدرفتی بجای شش هفته,پنج هفته بوده,عزیزم ناراحتت نمیخام بکنم ولی یه جوریه رشدش

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ خدایامراقب پسرکوچولوم باش

من هم بارداری قبلیم، گیر دکتر رادیولوژیست اینطوری افتادم ،دیگه سونو نرفتم تا ۸ هفته .

بعضی از جنین ها اول مغزشون تشکیل میشه و بعد قلب و این بچه ها نخبه خواهند شد ،پس نگران نباش ،اگه قلب تشکیل نشه خودش سقط میشه ،

واسه تشکیل قلب تا هفته ۹ وقت هست.

بايد صبر كرد بدن خودش قبل سه ماه هر مشكلي داشته باشه نميزاره رويان بمونه  و دفعه ميكنه منم ٤ ...

من که ۳ ماه شد نیفتاد رفتم با قرص سقط کنم بازم بقایا موند بازم با آمپول!!!

استارتر انشالله نی نی ت سالم باشه و ۱ هفته دیگه صدای قلبشو بشنوی😍😍