2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو کادو بخر من رو پیشنهادت فکر میکنم

عزیزم لیدی جون شما بشین رو کیس های دکتر و مهندس و وزیر و..... فکر کن از نی نی سایت شوهر کنی هر دوتاتون بشین تو خونه رو مبل بیایین نی نی سایت جواب هم رو بدید 😁😁😁 نمیشه که 😂 یه دکتر یا حالا مهندس خوشتیپ و باکلاس و خوش هیکل و سوناتا سوار میاد سراغت 😁😁😁 من میدونم 😘😘

میگن وقتی سجده میکنی فکر کن سرت رو روی پای خدا گذاشتی از وقتی شنیدم دلم نمیخاد سرمو از سجده بردارم .......

میبینی یه چند ساعت رفتم بیرون چه چیزایی پشت سرم گفت؟؟؟

اره عیب نداره الان که با دسته گل اومد گفت منو به غلامی قبول کن بگو من تو رو به حسنی هم قبول نمیکنم چه به غلامی😂😂😂😂

میگن وقتی سجده میکنی فکر کن سرت رو روی پای خدا گذاشتی از وقتی شنیدم دلم نمیخاد سرمو از سجده بردارم .......

عزیزم لیدی جون شما بشین رو کیس های دکتر و مهندس و وزیر و..... فکر کن از نی نی سایت شوهر کنی هر دوتات ...

😂چشم...😁😘😘😘😍😍😍😍مرسی عشقم فقط ماشینش پورش یا بنز باشه بهتره😉

😂چشم...😁😘😘😘😍😍😍😍مرسی عشقم فقط ماشینش پورش یا بنز باشه بهتره😉

اونارو هم داره تو پارکینگ ویلای لب دریاش نگفتم که ریا نشه در ضمن پسر عمو میومد چشت میزد 😂😂😂😂اسپند دونه دونه اسپند سی و سه دونه بترکه چشم پسر عموی شور😂😂😂😂 خواهر لیدی عروس شد رفت😁😁😁

😂😂حسنی...اره گلشو میزنم تو سرش🙈

نه نزن تو سرش بذار فردا روز بانوان میبره میده به دوست دخترش که خیلیییییی خوشگله😂😂

😂😂😂😐نه من قصد ازدواج ندارم ولی روش فکر میکنم    

الان داری ناز میای دیگه مثلا 😐😐😐😐😐اله بوجور الیسیز اوده گالیسیز داا😂😂😂😂