2777
2789
عنوان

کیفوکفش +عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 742 بازدید | 39 پست

سلام خانمی

بستگی به تیپت داره

دوست جونیای با سلیقه😍من بدلیجات وکلی کارهای نمدی فانتزی وپادری وگیفت و...درست میکنم.برای دیدن کارها به کانالم سربزنین لطفاoshida_gallery ویابهم پیام بدین.ممنونم❤❤
عزيزم ديگه كيف و كفش در اين حد ست مد نيست،الان بيشتر كيفو با شال و روسري ست ميكنن.كفشم با شلوار يا م ...

راستش منم دو دل بودم چون پاخورش عالی بود دوستمم خیلی تعریف کرد گفتم ببینم نظرات دوستان چیه 

مرسی🧡

خدایاخودت حافظ نی نیم باش میدونی که چقدر تااینجاسختی کشیدم  پسرنازم برای لمس دستات لحظه شماری میکنم😍انشالله همه منتظرا بزودی دلشون شادشه🌹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بنظرم رنگ سفید مشکی یا مشکی سورمه ای این مدل بهتره .... کفش قرمز مشکی این مدل یجورایی خشنه

این سفیدشه

منکه کلا منصرف شدم😂

خدایاخودت حافظ نی نیم باش میدونی که چقدر تااینجاسختی کشیدم  پسرنازم برای لمس دستات لحظه شماری میکنم😍انشالله همه منتظرا بزودی دلشون شادشه🌹
سلام خانمی بستگی به تیپت داره

سلام عزیزم

خواستم مثلا تنوع بدم امسال

بچه به منم کمک کنید مانتوم توسیه آستینشم گل گلی صورتی توسی شلوار و کفشم توسیه حالا شال و کیف رو صور ...

بنظرم شلوارت تیره بود بهتر بود با شالی ک توش طرح طوسی وصورتی داره ویه کیف ک به اون بخوره

بنظرم شلوارت تیره بود بهتر بود با شالی ک توش طرح طوسی وصورتی داره ویه کیف ک به اون بخوره

شلوارمو عوض کردم تیره گرفتم کیفمو هم رنگ کفشم بگیرم یا صورتی؟

👼🏻من همه دغدغه ام دیدن لبخند تو است👼🏻N👼🏻                         خدایا شکرت🤲❤                                                               خود ماه انقدر ماه نی که تو انقدر ماهی👼🏻⚪                            میخوام که جون من بشه قسم حرف راستت/انقدِ عاشقم بشی که قلب دنیا واسته👼🏻💙           
شلوارمو عوض کردم تیره گرفتم کیفمو هم رنگ کفشم بگیرم یا صورتی؟

همرنگ کفشت بگیر شالتم بامانتوت ست کن

نه نه سفیدشم قشنگ نیس  اره همینجوری منصرف بمون

اره سفیدش بدتره😂😂باشه مرسی عزیزم

سلام عزیزم خواستم مثلا تنوع بدم امسال

سلام عزیزم

خوب کردی حتما که نباید ساده و تیره باشه

دوست جونیای با سلیقه😍من بدلیجات وکلی کارهای نمدی فانتزی وپادری وگیفت و...درست میکنم.برای دیدن کارها به کانالم سربزنین لطفاoshida_gallery ویابهم پیام بدین.ممنونم❤❤