2777
2789
عنوان

کیفوکفش +عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 742 بازدید | 39 پست
رنگش بده مدلش بد نیست

فقط سفیدوقرمز داشت

خدایاخودت حافظ نی نیم باش میدونی که چقدر تااینجاسختی کشیدم  پسرنازم برای لمس دستات لحظه شماری میکنم😍انشالله همه منتظرا بزودی دلشون شادشه🌹

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

عه خوب شد نخریدم😕

اره والا خیلی قدیمیه .بگردی خیلی کیف و کفشای خوشگلی تو بازار هس

گرگ باش!!! هیچی دیگه همین  منم یه جایی خوندم گفتم شاید خوبه گرگ باشی    به من چه اصلا مرغ باش تخم بزار  والا .......لایک و ریپلایم خیلی دوست دارم           
خیلی خانمانست (سن بالا)

اره برا همین نخریدم

خدایاخودت حافظ نی نیم باش میدونی که چقدر تااینجاسختی کشیدم  پسرنازم برای لمس دستات لحظه شماری میکنم😍انشالله همه منتظرا بزودی دلشون شادشه🌹
اره برا همین نخریدم

پس بگرد دنبال یه خوشگلترش😊

👑حسبی الله 👑         ⭐️             🌟                ⭐️                    ⭐️لیلا که شدی میفهمی مجنون تمام قصه ها نامردن⭐️
خوب شد نخریدی والا😆😆😆

😒دختره ی کفاصط داشت مخمو میزدا😂😂

خوب نیست خوب کاری کردی نخریدی چندسالته

۲۱عزیزم

اره والا خیلی قدیمیه .بگردی خیلی کیف و کفشای خوشگلی تو بازار هس

اره مرسی عزیزم 😘😚

پس بگرد دنبال یه خوشگلترش😊

باشه 🙂

مرسی خانمی😚🧡

عزيزم ديگه كيف و كفش در اين حد ست مد نيست،الان بيشتر كيفو با شال و روسري ست ميكنن.كفشم با شلوار يا مانتو

محمود دولت آبادی در کتاب کلیدر میگه : در من چیزی کم بود و در زندگانی هم چیزی کج بود ؛ میان ما و زندگانی چیزی گنگ بود ؛ ما دیر آمدیم یا زود ، هر چه بود ، به موقع نیامدیم ؛ گذشت و بهتر که میگذرد....

بچه به منم کمک کنید مانتوم توسیه آستینشم گل گلی صورتی توسی

شلوار و کفشم توسیه حالا شال و کیف رو صورتی بگیرم؟

یا فقط شال رو صورتی بگیرم؟

عکس مانتوم تو تاپیک آخرم هست

👼🏻من همه دغدغه ام دیدن لبخند تو است👼🏻N👼🏻                         خدایا شکرت🤲❤                                                               خود ماه انقدر ماه نی که تو انقدر ماهی👼🏻⚪                            میخوام که جون من بشه قسم حرف راستت/انقدِ عاشقم بشی که قلب دنیا واسته👼🏻💙           
نخر لطفا یاد سریال شهرزاد افتادم 

مرسی اه😩😂