2777
2789
عنوان

دخترم میگه تو مادر نیستی😔

| مشاهده متن کامل بحث + 1186 بازدید | 46 پست

خخخخ عجب وروجکیه😂😂😄میگه مامانی مادر نیستی😂فردا روزش باشه دلش خوش باشه غذای مورد علاقشو بزار براش

یدونه پسر دارم من کاکل به سر دارم من یه روز عصای دستمه خودم خبر دارم من                  گلابہ تو گلاب پاش خدا مواظبش باش                  سپردمش دست خودت همیشه حافظش باش     ایشلاه که داماد بشه هرچی دلش میخواد بشه   توی روز سختی هیچکی پسر نمیشه           خسته‌گی جز باخنده یه پسر بدر نمیشه                چشم و چراغ بابا مرد کوچیکه مادر تیکر 🎈🎉تولد⏳🎁 گل پسرمه♥️
چند سالشه؟ماشاالله دخترت از ایناست که گردانی رو به تنهایی حریفه

مامانم شهرستانه زنگ زد میگه بیای اینجا واست لباس میخرم دخترم میگه آقا جون چی میخره مامانم میگه آقا جون پول میده دخترم میگه بگو همین الان آقا جون پول و بفرسته😱

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بهش بگو فردا روز مادره و تولد حضرت معصومه روز دختره ولش کن فردا هم براش چیزی نخر تا بفهمی که فردا روز مادره و روز دختر نیس☺

ناله ی پر شرار مرغ سحر معنی اش ارتداد بی دینی است 🌼در زمستان ذوق و اندیشه چه جرم سنگینیس
چهار ونیم سال

دختر من ۵سالس دقیقا همین جریان برای منم پیش اومد دیروز.‌براش امروز باید کادویی بخرم🙁🙁🙁🙁کلی گریه کرده که روزه منه

👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀

منم دیشب به  دخترم گفتم کادو چی میدی بهم روز مادر میگه کتاب

انقد هیجان زده شدم گفتم ازکجا میدونی خوشم میاد گفت اوندفعه به بابا میگفتی شنیدم کتاب دوس داری😍

بعدم گفت روز دختر برام گیتار بخر😅

دخترم سه سال ونیمه

دختر من ۵سالس دقیقا همین جریان برای منم پیش اومد دیروز.‌براش امروز باید کادویی بخرم🙁🙁🙁🙁کلی گریه ...

هکسره# رعایت شه لطفا

رنگ در رنگ و‌ به هر رنگ هزارانش طیف           نغمه در نغمه و هر نغمه به یاد یاران