2789
عنوان

یه سوال😐

| مشاهده متن کامل بحث + 570 بازدید | 80 پست
عزیزم همه ی مردا و خونواده شوهر دروغ میگن ینی رو‌حرفاشون باید پنجا پنجا حساب کنی

😐😐😐😐

پس ازدواج نمیکنم تا یه طرفو کامل بشناسم بعد

شایدم هیچ وقت کسی نیاد ولی بهتر از اینه خودمو بدبخت کنم😓

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

الان اینطوری شده کسی که چندین ساله ازدواج کرده مشاوره چه شناختی داشته همش سنتی با تصمیم خانواده

ازدواج سنتیم بالاخره میرن بیرون حرف میزنن میتونن مثه دوتا ادم عاقل درباره این چیزا حرف بزنن پس چی میگن لابد همش حرفای عاشقانه😐

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   
تو شانس اوردی عزیزم بقیه که شانس نیاوردن چی😐 وقتی خانواده میبینن دخترشون به بلوغ عاطفی نرسیده نبای ...

خانواده من میگفتن زوده ولی متاسفانه دور و اطرافیانم انقدر بخاطر ازدواج نکردنم تو سن 22 سالگی بهم تیکه مینداختن و دلم رو میشکوندن که منم راضی شدم به ازدواج تا فقط دهن اونارو ببندم. با این ه خانوادم جوابشون رو میدادن ولی وقتی حرفاشون به گوشم میرسید بازم دلم میشکست. خدا نگذره از همچین ادمایی . به قول شما من شانس اوردم ولی اون بدبختی که بخاطر تیکه و طعنه های بقیه ازدواج میکنه و شانس نمیاره چی؟کلا مردم بینهایت بیفرهنگی هستیم. تا وقتی ازدواج نکردیم میگن داری میترشیا. ازدواج که کردی میگن نکنه نازا هستی که بچه دار نمیشی، بچه دار که شدی یه بهونه دیگه برا فضولی پیدا میکنن. الهی شکر برا بچه دار شدن دیگه انقدر عقلم رسید که به حرف کسی اهمیت ندم و صبر کنم تا وقتش برسه

ببین با کسی دوست باشی همه چیز دستت میا من قبله ازدواج ۴سال شوهرمو میشناختم البته یه سال و نیم اولش ه ...

اره اینم هست

خوشحالم عزیزم که خوشبختی 😙

خوشبخت باشی😍😍😍😍😍

من جدا شدم  ولی برام جالبه طرز فکرت من یه دختر تحصیل کرده کارمند اموزش و پرورش  تک دختر ...

چرا جالبه😄

چقدر عجیب پس راست میگن ازدواج هندونه در بستس😐😐😐

ازدواج سنتیم بالاخره میرن بیرون حرف میزنن میتونن مثه دوتا ادم عاقل درباره این چیزا حرف بزنن پس چی می ...

الان اینطوری شده فرهنگش تو خانواده ها جا افتاده خود دختر تصمیم میگیره قدیم اینطور نبوده بیشتر حرف بزرگترا بوده 

😐😐😐😐 پس ازدواج نمیکنم تا یه طرفو کامل بشناسم بعد شایدم هیچ وقت کسی نیاد ولی بهتر از اینه خودمو ...

آره هیچوقت بی گدار به آب نزن تا جایی که میتونی تحقیق کن و‌تو نامزدی همه جوره تستش کن از نظر وابستگی به خونوادش از نظر مستقل بود از نظر اقتصادی و جنسی و اینکه چقد برات ارزش قائله ببین چقد حاضره برات خرج کنه چقد حاضره بخاطرت دست از کار خودش بکشه و به نیازای تو برسه مثل تفریح وخریدو دکتر و هر شرط و شروطی داری تو عقدنامه ثبت کن بخدا یه قلمو ننویسی پس فردا نمیتونی جلوشون وایسی و ادعا کنی زیادی هم براشون دل نسوزون خودتو دست کم نگیر

اینا تجربه های من بود که سختی زیاد کشیدم و اگه به عقب برمیگشتم همه رو عملی میکردم تا زندگیه آرومتری داشتم

یه روزی حال منم خوب میشه
خانواده من میگفتن زوده ولی متاسفانه دور و اطرافیانم انقدر بخاطر ازدواج نکردنم تو سن 22 سالگی بهم تیک ...

کی میشه این فرهنگا برداشته بشه 

کی میشه دادگاه ها انقدر پر از زن و شوهرای جوون طلاق گرفته نباشه

کی میشه این همه بچه طلاق تو جامعه نباشه

همینطوری پیش بریم به فنا میریم چند سال دیگه😯😯😯😓😓😓😓😓😓

آره هیچوقت بی گدار به آب نزن تا جایی که میتونی تحقیق کن و‌تو نامزدی همه جوره تستش کن از نظر وابستگی ...

مررسی عزیزم از راهنماییات😙😙😙😙

چخبر دوستم؟؟

اشتی کردین؟

الان اینطوری شده فرهنگش تو خانواده ها جا افتاده خود دختر تصمیم میگیره قدیم اینطور نبوده بیشتر حرف بز ...

ایشالله بیشتر جا بیفته تا شاهد این همه دل شکسته هم جنس خودمون نباشیم 😓😔

مررسی عزیزم از راهنماییات😙😙😙😙 چخبر دوستم؟؟ اشتی کردین؟

آره متاسفانه آشتی کردم

دیگه میگم باید تن به خیلی چیزا بدی 

انقد پاچه خواریه شوهر و فامیل شوهرو بکنی تا آروم بذارنت وگرنه ....😁

راست میگن که خونه ی شوهر خونه ی خاله نیست لامصب دوزخیه برا خودش

یه روزی حال منم خوب میشه
آره متاسفانه آشتی کردم دیگه میگم باید تن به خیلی چیزا بدی  انقد پاچه خواریه شوهر و فامیل شوهر ...

😥😥😥😥

خدا به دادت برسه

من خواهرم برام میگفت اینارو

من میگفتم بروبابا تو شوهر داری دوسنداری من شوهر کنم زندگیم مستقل بشه فلان کنم بهمان کنم

الان از همین تریبون اعلام میکنم خواهرم غلط کردم حق با تو بود👈😂😂😂

یه روزی حال منم خوب میشه