2789
عنوان

یه سوال😐

| مشاهده متن کامل بحث + 570 بازدید | 80 پست
باورم نمیشه همچین زندگی هاییم هست😐😦😮

حقوق شوهرمم ملت میگن فلان قدره خودش میگه نه کمتره یکی دوبارم دادو بیداد راه انداخت حتی مادرشم به حقوقش شک داشت الان نزدیک دوساله باهمیم ولی بازم به حقوقش شک دارم و نمیتوانم کاری بکنم

یه روزی حال منم خوب میشه
باورم نمیشه همچین زندگی هاییم هست😐😦😮

خب هر خانواده ای یه جوره

خانواده خودم ریز و درشت حسابها زیر نظر مادرم بود

پدرم تمام حقوق رو میداد مامانم بعد از مامانم پول میگرفت!!

کلا مدیریت مالی با مادرم بود.مدیریتش هم واقعا خوب بود

خب من زیاد اقتصادی  نیستم بر عکس مادرم

دیگه شوهرم اینطوری گفت منم از خدا خواسته گفتم باشه

البته خدودشو میدونما

مثلا میدونم حدود هفت هشت تومنه

دقیقش رو نمیدونم

حجاب یعنی خیابان ادامه اتاق خواب نیست!!!بلکه جای کار و تلاش و ترقی جامعه است

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خب پس چرا شوهر کردین😦😦😦😦

خودمم نمیدونم😉اون موقع فقط 22 سالم بود. اگر سنم بیشتر بود شاید عاقلانه تر عمل میکردم. ولی بازم الهی شکر با اینکه چیزی بلد نبودم ولی خدا هم بهم لطف کرد و ادم خوبی رو سر راهم گذاشت

دقیقا شهر هرته خیلیا تو همین گروه ها دیدم اول خواستگاری دم از خوشبختی زدن حالا با یه بچه طلاق گرفته ...

باید برن مشاوره درباره اخلاق هم حرف بزنن و ...

همینطور یهو میرن ازدواج میکنن همین میشه دیگه😦😐

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   
ما رفتیم تو اتاق سال تولد همو پرسیدیم بعدش 2 دقیقه به دیوار نگاه کردیم گفتیم اگه حرفی نداریم بریم 😐 ...

به نظر خودت حقی داری برای غر زدن؟!

مگه کشکه

دارم کم کم شاخ درمیارم😐

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   
کلا دارم منصرف میشم از ازدواج کردن😐 بعد اون وقت همچین مرد دروغگویی اصلا ارزش زندگی کردنم داره؟!

عزیزم همه ی مردا و خونواده شوهر دروغ میگن ینی رو‌حرفاشون باید پنجا پنجا حساب کنی

یه روزی حال منم خوب میشه
اول ازدواج اقایون باغ سرخ و سبز نشون‌ میدن خانومام داغ ان فقط ظاهر میبینن  یا برعکس  &nbs ...

یعنی چی مگه الکیه میخوان لباس انتخاب کنن تا اخر عمرشون یا باید به پای مرده بشینن یا با یه تجربه تلخ برگردن خونه باباشون😐

ما رفتیم تو اتاق سال تولد همو پرسیدیم بعدش 2 دقیقه به دیوار نگاه کردیم گفتیم اگه حرفی نداریم بریم 😐 ...

اکثرا کسانی که سن پائین ازدواج کردن همینطوره چون هیچ تجربه ای نداشتن اونموقع هم در مورد این مسایل اصلا صحبت نمیشده الان دخترا همه چیز بلدن فکر میکنم امروزیها بهتر انتخاب میکنن

به نظر خودت حقی داری برای غر زدن؟! مگه کشکه دارم کم کم شاخ درمیارم😐

من جوابم قطعی منفی بود نخواستم امیدی بدم.بابام واسه خودش برید و دوخت.ولی خداروشکر شوهرم فرشتس بیشتر باهم رفیقیم تا زن و شوهر 😐

همہ چے درست میشہ 32ـُــــم همین مـاه ساعتِ 25:00
یعنی چی مگه الکیه میخوان لباس انتخاب کنن تا اخر عمرشون یا باید به پای مرده بشینن یا با یه تجربه تلخ ...

خیلی چیزا که تو ظاهر نیست تا تو زندگی نری نمیفهمی

بانمک بودن با بی‌شعور بودن فرق داره ...رُک بودن با بی‌ادبی فرق داره، اجتماعی بودن با پررویی و چَتر بودن فرق داره،زرنگ بودن با "سر دیگران کلاه گذاشتن" فرق داره ....و مشکلات ما دقیقا از آنجایی شروع شد که این تفاوت‌ها را درک نکردیم!
خودمم نمیدونم😉اون موقع فقط 22 سالم بود. اگر سنم بیشتر بود شاید عاقلانه تر عمل میکردم. ولی بازم الهی ...

تو شانس اوردی عزیزم بقیه که شانس نیاوردن چی😐

وقتی خانواده میبینن دخترشون به بلوغ عاطفی نرسیده نباید شوهرش بدن چه کاریه اخه

اکثرا کسانی که سن پائین ازدواج کردن همینطوره چون هیچ تجربه ای نداشتن اونموقع هم در مورد این مسایل اص ...

نه من از نظر تجربه مشکلی نداشتم من مشکل حرف زدن داشتم و دارم

همہ چے درست میشہ 32ـُــــم همین مـاه ساعتِ 25:00
باید برن مشاوره درباره اخلاق هم حرف بزنن و ... همینطور یهو میرن ازدواج میکنن همین میشه دیگه😦😐

الان اینطوری شده کسی که چندین ساله ازدواج کرده مشاوره چه شناختی داشته همش سنتی با تصمیم خانواده

کلا دارم منصرف میشم از ازدواج کردن😐 بعد اون وقت همچین مرد دروغگویی اصلا ارزش زندگی کردنم داره؟!

ببین با کسی دوست باشی همه چیز دستت میا من قبله ازدواج ۴سال شوهرمو میشناختم البته یه سال و نیم اولش همینجور میشناختم دوست نبودیم بعدش دیگه رل زدیم بعد دیگه من همه خانوادش اینا رو میشناختم کلا تو اون مدت همه اینا دستم اومد به مرور نپرسیدم اون موقع حقوقشو دقیق نپرسیده بودم ولی خب از مدل زندگیش میدیدم چیزیه که منو‌ راضی میکنه یا اون بیرون رفتن و درس خوندن خب من از رفتاره خودش و خانوادش میفهمیدم اینا گیر نیستن برا من خیلی مهم بود خب الان یه وقتایی من شبا دیرتر میام خونه کاریم نداره بهم اون گرم یا سرد بودنشم تا حدودی دستم اومده بود در چه حدیه که خب همش بعده ازدواجم همون بود فقط از اونی که من فک میکردم خب گرم تر بود 😂😂😂ولی در کل قبلش باهاش یه مدت دوست باشی دیتت میاد اینجوریمک دوستان میگن نیس

من جدا شدم 

ولی برام جالبه طرز فکرت

من یه دختر تحصیل کرده کارمند اموزش و پرورش 

تک دختر قیافم هم خوب بود 

با خواستگار زیاد 

گیر یه خانواده ایی افتادم که از بیرون همه چیشون عالی بود 

مادرشوهرم شازده قجری بود و خیلی ابهت کلاس داشت 

پولدار بودن وتحصیلکرده و هرسال سفر اروپا میرفتن 

خانواده خیلی معروف و پست و مقام دار

وقتی رفتم زیر یه سقف تازه فهمیدم شوهرم سرد مزاجه 

فوق العاده با اونکه درامد بالایی داره خسیسه 

خسیس در حدی که گوشت تو غذا رو میشمردنفری 4 تا بیشتر نباشه

خیلی اعتماد به نفس پایینی داشت و هیچ اراده ایی از خودش نداشت و حرف اول و اخر رو مادرش میزد 

اینا تو دوران نامزدی اصلا معلوم نبود 

وقتی ازدواج کردیم تازه فهمیدم بدبخت شدم