2789
عنوان

یه سوال😐

570 بازدید | 80 پست

اینایی که میگن مثلا شوهرمون نمیگه بهمون حقوقشو یا ما خبر نداریم از دخل و خرج یا مثلا ما سردمزاجیم طرف گرم مزاج یا برعکس

یا شوهرم نمیذاره تنها برم بیرون یا درس بخونم

مگه درباره این چیزا قبل ازدواج حرف نمیزنین😐

پس چی میگین  

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه بابا قبل ازدواج به دراوردن چشم دختر عمه ها یا لباس عروس چی بپوشم فک میکنن... تو 16 سالگی مگه عقلش میرسه بررسی کنه؟؟

ای دوست مرا دعا کن شاید نزدیکتر از من به  خدا ایستاده ای  

قرار بود یه سوال بپرسی چون خیلی سوال پرسیدی جواب نمیدم

یکی از دلایل آرامشم اینه که مهم نیست که دیگران چه فکری در موردم میکنن دیگران اگه فکر کردن بلد بودن یه فکری به حال خودشون میکردن. اگه با نظرام مخالف بودی روم ریپلی نکن چون من نظر خودمو دارم به کسی مربوط نی حتی شما دوست عزیز🤔 من اینجا دنبال شاد کردن شمام پس تو شادیاتون دعوتم کنید به تاپیکتون 😉 اگه دیدی دلت گرفته و کسی نیست باهاش درد و دل کنی و فک میکنی تنهایی بهم پیام بده من همیشه اینجام منتظر تو😊 شاید سنم کم باشه اما تجربه زیاد دارم 😎😁 در اخر (خنده برلب میزنم تا کس نداند درد من ورنه این دنیا که ما دیدیم خندیدن نداشت 😊)

خب قبل ازدواج هر و طرف گاها بعضی مسائل رو نادیده میگیرن . بعد دبه در میارن.

لطفا برا شادی روح خواهرم و پدرم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید خدا هیچگاه داغ عزیزی رو بهتون نشون نده    عمر گرون گذشت نفهمیدم بعضیهایی که روم میخندن صرفا دوستدارانم نیستن دشمنن با سلاح خنده
چرا عزیزم ولی بعدا یه بهونه میارن میزنن زیر حرفاشون

حالا اون مورد سوم اره

ولی گرم مزاجیو سرد مزاجیو حقوق و ... که نمیشه زیرش زد

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   

لاو میترکونن😂🤣بعد یادشون می افته البته بعضیا هم میزنن زیر حرفاشون

گرگ باش!!! هیچی دیگه همین  منم یه جایی خوندم گفتم شاید خوبه گرگ باشی    به من چه اصلا مرغ باش تخم بزار  والا .......لایک و ریپلایم خیلی دوست دارم           

من حقوق شوهرمو نمیدونم اصلا و ابدا فقط حس میکنم حول و حوش 8 میلیونه و بیشتر کلی برا خونه بیشتر از ماهی یک و پونصد با قسطا خرج نمیکنه 

یه سالم هست باهاش رابطه ندارم و اوایل ازدواج خوب بود الان نه 

بعدم وقتی نمیگن چیکار کنیم تو خواستگاری که نمیشه مثل دخترای بد بپرسی اقا شما هاتی این خیلی زشته 

ولی درامد رو خانوادم پرسیدن مادرش گفته بود دستش بع دهنش میرسه همین 

برا بیرون رفتم خودم پرسیدم گفتن مشکلی نیست 

وزن اولیه۸۳☹️ وزن هدف اول۷۵ 😘هدف دوم ۷۰🤩🤩🤩🤩