بچه ها چند وقته سر شوهرم خیلی خیلی شلوغه اصلا وقت نمی گذرونیم با هم... کارش خیلی سنگینه و شبا که میاد خونه همونطوری با لباس روی کاناپه پای تی وی خوابش می بره... چند بار سعی کردم باهاش حرف بزنم اما نشد ... حوصله نداره... خسته است و کلا خیلی از هم دور شدیم. امروز دیگه تصمیم گرفتم یه تلنگر بزرگ بهش بزنم و این تکست رو براش فرستادم الان اسکرین می فرستم. لطفا نظر بدین که این کار درست بوده یا نه
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
راستش هر کدوم از این اتفاقا بیفته از وضع الان بهتره . از این سکون هیچ کاری نکردن
جسارت نباشه
ولی اگر بنا دارید ک زندگی تون رو گرم کنید و ایجاد محبت کنید ؛ این راهش نیست قطعا ....
می تونید از تلاش و زحمات شون و خصوصیات خوبشون قدردانی کنید و بعد یاد خاطرات خوب گذشته رو زنده کنید و براشون عکس های دونفری تونو بفرستید و بعد بهشون بفهمونید جاشون خالیه کنارتون و .....
ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود گویی مهمان ویژه ای در راه است ....