2777
2789
عنوان

مادر❤❤❤ 😍😍😍😍😍

64 بازدید | 3 پست

مادر یعنی زندگی مادر یعنی عشق  مادر یعنی مهر 💬💜مادر یعنی فرشته ای که با اشکت اشک میریزد با خندهایت میخندد  مادر یعنی فرشته ای که نگاهش به توست و با هر لبخنده ت زندگی میکند  مادر یعنی فرشته که موهایش برای بزرگ کردنت سفید میشود  به تو میگوید  پیرشوی مادر درد بلایت به جانم مادر یعنی فرشته ای که صبح که خوابی ارام میز صبحانه را میچیند تا وقتی بیدار شدی زندگی را لمس کنی  مادر یعنی فرشته ای که شبهایی  وقتی غم داری یا مریضی تا صبح بیدار است و بالاسرت مینشیند و نگران است مادر یعنی فرشته ای که هیچوقت باور نمیکنی مریض شود یا پیر شود چون در هر حالتی به تو لبخند میزند  ماد یعنی وقتی موقع کار میگویی خسته شدم با اینکه پاهایش درد میکند میگوید تو بشین ماد من انجام میدهم  مادر یعنی فرشته ای که طاقت دیدن اشکهایش را نداری 😢

خدا جونم اونایی که منتظرن مامان شن 

اونایی که نی نی تو راهی دارن 

نی نی های سالم بهشون بده 

خداجونم ممنون بابت اینکه مادرشدم و همه اینا رو با جونو دل درک میکنم 

خداجونم مادر شدن وظیفه سخت و سنگینیه منم کم سن و کم تجربه خودت کمکم کن پسرم سالم و صالح بزرگ بشه 

سایه مادر و پدرامونو از سرمون کم نکن امین 🙂

😒

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

من که از داشتن نعمت فرشته هایی مثل پدر و مادر محرومم تو زندگی امروز خیلی دلم میخواست مادرم باشه گل ...

روحشون قرین رحمت الهی باشه 

مامانه منم ازم دوره من مشهدم اونا تهرانن دلم براش یه ذره شده

😒