2777
2789
عنوان

همسایه مریض

| مشاهده متن کامل بحث + 1350 بازدید | 80 پست
اون اولی که گفتی مست میکردن میومدن تو راهرو جیغ میکشیدن تصور کردم که مثلا من درو باز کردم و داااااا ...

مرده گل میکشید من ازش میترسیدم😁 حالا هیچی نگفتیم این بودن وای به اون روز،تازه به دوران رسیده بودن و احسلس باکلاسی میکردن

ما هم یه همسایه داریم دوست دخترشو میاره .یه وقتهایی همزمان داریم میریم بیرون سرک میکشه ما بریم بعد د ...

مال ما ک وقتی می آورد باس تلویزیون زیاد میکردم ابروم جلو پسرم نره 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عزیزم حالا خداروشکر کن مستاجرید و میرید از اونجا من چی بگم ۵ساله دارم یه زن جیغ جیغو رو تحمل میکنم و ...

واقعا جای شکرش باقیه که مستاجرم خدا به شما صبر بده ولي کاش که این فقط جیغ بود بچه رو به قصد کشت نیزنن ظاهرشونو ببینی میگی چه با فرهنگن،آقاعه جنتلمنه ولی زنه روانیه همه رو روانی کرده

دفعه دیگه بچشونو زدن زنگ بزن بهزیستی بیان دختررو نجات بدن روانی میشه تو اون خونه😔

اتفاقا خودم چند بار به این قضیه فکر کردم ولی اینقدر خانومه روانیه میترسم ازش،بعد اینا به شدت وجهه بیرونیشونو حفظ میکنن خباصه که دنبال دردسر نیستم ولی به مدیر گفتیم بهشون بگه اینبار شکایت میکنیم 

منم پسرم بزرگ صداش کنم بیدار نمیش،،،، گاهی از تو آشپزخونه میگم رضا دیرت شد به من مربوط نیست،،،،،، هو ...

من از الآن غصم گرفت که خودم صبح چجوری بیدار شم که پسرمو بفرستم مدرسه😁

🖤

دلم بحال بچه ی همسایه کباب شد  که  اول صبحی اول یه فص کتک مفصل میخوره بعد میره مدرسه دنب ...

حتی برای کلاس زبان رفتنم کتک میخوره اون میگه نمیرم مامانش از خونه هولش میده بیرون تو راهرو میگه الهی بمیری راحت شم 😞

ما هم یه همسایه داریم دوست دخترشو میاره .یه وقتهایی همزمان داریم میریم بیرون سرک میکشه ما بریم بعد د ...

همسایه قبلیمون زنش بالا تو خونه بود ولی تو پارکینگ دختر آورده بود تو ماشینش شانس بدش ما دیدیم😂