2777
2789

من 2ماه اخرو هروز پاستیل خوردم پسرم 4کیلو بود البته گوشت ماهی میگو شیر خیلی خوردم یعنی هرهفته خوردم.اینا هم چاق میکنه

خدایا مرسی که عشقهاموآفریدی😍😍😍😍😍😍😙😙😙😙😙😙😙شکر برای نعمت هایت 🙏.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کباب.شیر و ماست پرچرب.تخم مرغ اپ پز.خامه.کشمشو مویز.ماکارونی.عدسی.مغزیجات...

البته از الان هنوز کمی زوده برا ماه اخر خوبه این رژیم

خداجون مرسی بابت عیدیه قشنگت😍😘الهی قسمت همه ی منتظرا شه ...

بستنی زیاد 

انبه 

کله پاچه و سیرابی 

من ماه آخر خیلی اینارو میخوردم دخترم 4 کیلو 200 دنیا اومد 

پسرم منو بابایی و آجی دنیا بی صبرانه منتظر به دنیا اومدن و گرفتن دست های کوچولوت هستیم   خاله ها میشه برای سلامتی پسرم صلوات بفرستین
ول کن میخوای چیکار تپلی بشه زایمانت طبیعی باشه پدرت درمیاد  من خودم نی نی تپلی بودم مامانم خیل ...

دردش چند لحظه اما عمری بچه تپلو داری خوبه ها😍

من ماه اخر خوراک لوبیا چیتی و قارچ کبابی و جوجه زیاد میخوردم دخترم۴۲۰۰  بود البته ژنتیکی هم هست چون هم خودم هم شوهرم موقع تولد بالای ۴ بودیم

من برای رسیدن به هرچیز کوچیکی کلی جنگیدم  کلی تلاش کردم برنامه ریزی کردم و در آخر هم جذبش کردم و رفتم سراغ هدف بعدی،من یه آدم خوشبختم که باور دارم خوشبختی و زندگی خوب حق منه و اتفاقای خوب مثل تکه های پازل روز منو تکمیل میکنن،من میتونم چون خیلی قدرتمند تر از دیروزمم و امروز یه هدیه بزرگ برای منه چون میتونم یه قدم به خواسته هام نزدیکتر بشم🧠❤👣