2821
2789
عنوان

سفر کیش

122 بازدید | 6 پست

سلام خانم ها

ما میخوایم واسه عید بریم کیش 

تا حالا با تور سفر نکردیم

چه توری رو پیشنهاد میکنید

تو نت گشتم چیزی پیدا نکردم

خودمون اصفهانیم

انسانیت یعنی اگه شرع و قانونی هم وجود نداشته باشه بازم آدم خوبی باشی👌

هوایی یا زمینی

(میتونید رها صدام کنید🙋‍♀️)وقتی مرا "نفسم" خطاب میکنی.... نفسم میگیرد.... نمیدانم از شوق بودنت است.... یا از تصور نبودنت....... کنارم بمان ای خوبترین خوب ها...... نفس من بند نفس های توست خوب من....

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

عید کیش خیلی شلوغه اصلا توصیه نمیکنم همه بخاطر آرامش میان کیش که تو عید خبری ازش نیست حتی از الان شلوغ شده یه تفریح دریایی یا دلفینا بخواین برین یه صبح تا عصر باید تو صف باشین

عید کیش خیلی شلوغه اصلا توصیه نمیکنم همه بخاطر آرامش میان کیش که تو عید خبری ازش نیست حتی از الان شل ...

جدی؟؟

آخه ما فقط عید میتونیم بریم‌ مسافرت

شمال هم شلوغه

کجا رو پیشنهاد میکنی؟؟

انسانیت یعنی اگه شرع و قانونی هم وجود نداشته باشه بازم آدم خوبی باشی👌
جدی؟؟ آخه ما فقط عید میتونیم بریم‌ مسافرت شمال هم شلوغه کجا رو پیشنهاد میکنی؟؟

نمیدونم عزیزم فقط چون خودم کیش زندگی میکنم شرایطشو بهت گفتم عید همه جا شلوغه جز تهران یه جای نزدیک برین کیش توی آبان و آذر خوبه دی هم خوبه

خیلی خوبه ما پارسال رفتیم عالی بود،منتها فقط پارک دلفینش شلوغه بقیه که ساحلا زیادن ،بنظرم پارک دلفین نری بهتره من که خوشم نیومد،از این کشتی های که روی اب کنسرت دارن و شبانه و اینام زیاد جالب نی،ولی کارتینگ برو شاتل برو پاراسل برو جامپینگ برو اسکیت موج برو و کلی جاهای دیگه که دیدنی ان واقعا مثل کشتی یونانی کاریز

توت فرنگی ام   ....دوست عزیزمایران 80میلیون جمعیت داره که قرار نیست همه این ۸۰ میلیون مطابق رای و نظر شما فکر کنن احساس کنن و نظر بدن پس اگر تو تاپیکی دیدی مخالف نظر منی ریپلای نکن به جاش برو پیش یه روانپزشک و بگو که شخصیت کنترل گری داری هر چه زودتر به فکر درمان خودت باش