2777
2789
عنوان

میخام به نینی غذا بدم میشه کمکم کنید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 258 بازدید | 43 پست

جاری من بچه رو برد دکتر. دکتر بهش دستور پخت غذای کودک رو داد.اونم به ترتیب از روی دستور پزشک به بچه غذا میده. چجوری راحت با دستور اینترنت غذا میخای بدی بهش. الان سوپش مخصوصه. فرنی و شیر موزش مخصوصه.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم فرنی دیگه یه چیز ساده اس

همه بلدن درست کنن

غیر از اینترنت از خیلی از مادر هم پرسیدم

آب آرد برنج و شیر خشک

شما اگه اطلاعات دیگه داری و میتونی در اختیار من بزاری ممنون میشم

آره الان سوالم اینه که پشتش شیر بهش بدم برا معدش ضرر نداره؟

با شیرسیرش کن ، فرنی رو بهش بده ،نیم ساعت زمان بگذار  دوباره بهش شیر بده ،تا یک سال غذای اصلی بچه شیر هست یعنی اول بهش شیر میدی بعد غذا بعد از یکسالگی برعکس میشه 

من شیر خودم خیلی کمه دخترم از اول بیشتر شیر خشک خورده حالا چیکار کنم؟

کلا بار اول که داری شروع میکنی غذای کمکی بدی از لعاب برنج که روان و سبک هست شروع میکنن بعضی ها بار اول همان فرنی رو میدن بستگی به خودت داره

شما باید برنج نیم دونو خودت آسیاب کنی و از الک رد کنی اصلا از مغازه نخر . 

از یک قاشق شروع کن و تا پایان هفته به یک پیاله برس.

شیر هم مابین وعده ها بده هفته اول فرنی. بعد حریره بادام . بعد سوپ که شامل سیب زمینی هویج آب مرغ بدون ادویه بصورت پوره... کم کم مرغ هم اضافه کن سبزیجات مثل جعفری. کلا غذای بچه از سبک شروع میشه و به مرور مواد مختلف اضافه میشه. گوجه فرنگی . عسل . کیوی هم حساسیت زاست و بعد یک سالگی بده. 

بچه ها من دخترم تازه وارد ۶ ماه شده شیرخشک میخوره و جدیدا پس میزنه شیشه رو دیروز مامانم گفت غذا رو سروع کن براش سرلاک هیپ المان گرفتم روش زده بود از ۴ ماهگی میشه داد براش درست کردم زیاد علاقه نشون نداد نمیدونم حالا امروز باز بدم یا وایسم این ماهشم تموم شه بعد بدم

آره عزیزم خودم هم تک فرزند بودم مامانم میگه من اصلا یادم نیست چیکارا میکردم برات🙈🙁

منم مثل شمام عزیزم

تک فرزندم...مامانم اصلا بچه داری بلد نیس پسرم۶ ماهشه توی این ۶ ماه ۴۰ روز خونه مامانم بودم البته مادرشوهرمم پیشم بود الان ۵ ماهه اومدم خونه مادرشوهرم...بچم خیلی اذیت میکنه 

بچه ها من دخترم تازه وارد ۶ ماه شده شیرخشک میخوره و جدیدا پس میزنه شیشه رو دیروز مامانم گفت غذا رو س ...

نمیدونم عزیزم

من هیچ تجربه ای ندارم😓

به نظرم با دکتر مشورت کن 

چون میگی شیر رو پس میزنه

عزیزم فرنی دیگه یه چیز ساده اس همه بلدن درست کنن غیر از اینترنت از خیلی از مادر هم پرسیدم آب آرد ...

ببین عزیزم اول اینکه بهش شیر بده نیم تا یک ساعت بعدش بهش فرنی بده منتهی روز اول رو با آب براش درست کن یه مقدار نبات هم بریز توش سردیش نشه