2777
2789
عنوان

از فردا شروع....

201 بازدید | 6 پست

از فردا شروع

تا حالا دقت کردین ما زنای ایرونی هیچ وقت نخواستیم رو پای خودمون وایسیم از همون بچگی چشمون به این بوده که مامان بابامون واسمون چیزی بخرن یا نخرن. اگه داداشی داشتیم ازش خواستیم واسمون خرید کنه بعدها چش به مهریه ی شوهرمون بستیم اگرم خرجمونو نکشیده چشمون دوباره به خونواده ی پدریمون بوده بعدم که بچه هامون بزرگ شدن چش به مالشون میبندیمو منت سرشون میذاریم که باید عوض بزرگ کردنت بیای خرجمو بدی فراموش کردیم که ما یه زنیم و مادری کردن وظیفه ی ماست و حق نداریم سر بچه هامون منت بذاریم همونطوری که یه مرد واسه بچه هاش گرما و سرما نمیشناسه و میره بیرون کار میکنه. هیچ وقت به خودمون و تواناییامون ایمان نداریم هر وقتم تو کاری خوب عمل کردیم به خودمون گفتیم مثه مرد کارمونو انجام دادیم حتی شده مثه مرد بعضی جاها رفتار کردیم که به به چه زن قوی و شجاعی رو از دهنشون بشنویم! چرا هیچ سعی نکردیم یه زن قوی باشیم بجا اینکه شبیه یه مرد رفتار کنیم چرا هیچوقت به عنوان یه آفریده ی خدا برا خودمون ارزش قائل نشدیم و گذاشتیم زیر بار حرف مردا یه عمر له بشیم. میشه ماهم مستقل باشیم میشه دیگه چشمونو به دست مردا ندوزیم که ایشالله واسمون خرج میکنه و اگه چیزی ازشون بهمون نرسه زانوی غم بغل میکنیم و غر بزنیم. میتونیم از همین فردا دس بکار شیم و تغییرو شروع کنیم. میشه هنرهای ساده ی خودمونو خیلی راحت ارتقا بدیم،میشه خیلی کارای جالبیو انجام داد حتی اگه بخوایم از صفر شروع کنیم مثلا میتونم آشپزیمونو حرفه ای کنیمو یه غذا بیرون بر یا یه رستوران راه اندازی کنیم میشه با پسندازامون یه سبزی خرد کنی راه بندازیمو بعدا به مغازه دارا بفروشیم میشه یه شیرینی پزی راه بندازیمو سفارش کیک جشنارو بگیریم میشه خیاطیمونو قوی کنیمو یه تولیدی لباس یا آموزشگاه خیاطی را بندازیم میشه یه دوره آرایشگری بریمو یه آرایشگاه را بندازیم میشه تو این عصر اینترنت اگه اجازه بیرون کار کردنو نداریم یه کانال بزنیمو لباس یا وسایل آرایشی به قیمت عمده بخریمو به قیمت تک بفروشیم....  میتونم واسه بچه هامون مایه ی افتخار بشیم، همه مادرا بچه دنیا آوردنو بزرگ کردنو انجام میدن بیاین همگی ازین به بعد مادر متفاوت بودن رو تمرین کنیم و اینو به بچه هامون یاد بدیم. بیاین تلاش کنیم به جایی برسیم که بچه هامون به بودنمو ببالن.

روز همه ی زنا چه اوناییکه مادر شدن چه اوناییکه قراره بشن مبارک

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خیلی حرفا تو دلم هست ولی نمیتونم بیان کنم

دلم گرفته بخاطر اینکه همش احساساتمون جلوی منطقمون رو میگیره

می‌دونم ربطی به تایپک نداشت خیلی دلم پر بود خواستم اینجا صحبت از زنه اینو بگم

تیکر تولدمه💙💞💥👗👑💍