2777
2789
عنوان

واکسن ۱۸ماهگی

88 بازدید | 7 پست

سلام.مامانا فردا پسرم انشالله واکسن ۱۸ماهگی داره حقیقتش خیلی میترسم از تبش تب بچه های شما چند درجه شد موقع واکسن۱۸ماهگی؟

کدورت های واقعی رو دور نریزید،آدم ها عوض نمیشوند، کسی ک پارسال آزارتان داد،امسال میتواند نابودتان کند،واقعیت های تلخ رو جدی بگیرید.....

نمیخام بترسونمتا،اما پسرمن هیچ کدوم از واکسناشو نفهمید،اما واکسن۱۸ماهگیش تلافی همه رو کرد،نمیدونم چرا یهو افتاد اسهال استفراغ و تب،آخرش بچم یه هفته بستری شد،خودمم نفهمیدم از چی اینجوری شد،اما دکترش گف میتونع از واکسنش باشه،الان۸سالشه اما اون واکسنو هیچ وقت فراموش نمیکنم،البته بچه با بچه فرق داره،برادر زادم هم سن پسرمه،اون زد اصلا نفهمید فرداش رفتن مسافرت

🌹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نترس بعد از واکسن هر 4 تا 6 ساعت دوبرابر وزنش قطره استامینوفن بده.

پسر من قطره نمیخوره همه واکسناشو شیاف استفاده کردم

کدورت های واقعی رو دور نریزید،آدم ها عوض نمیشوند، کسی ک پارسال آزارتان داد،امسال میتواند نابودتان کند،واقعیت های تلخ رو جدی بگیرید.....
نمیخام بترسونمتا،اما پسرمن هیچ کدوم از واکسناشو نفهمید،اما واکسن۱۸ماهگیش تلافی همه رو کرد،نمیدونم چر ...

والا پسر من واکسنای قبلیش خیلی اذیت میشد چه برسه به این خدا رحم کنه

بسپارش به خدا،انشالا اذیت نمیشه

انشالله.توکل بخدا