2777
2789
عنوان

وای خدا این بچه ها چ کارا که نمیکنن! خخخخ

| مشاهده متن کامل بحث + 1999 بازدید | 25 پست
مرسی عزیزم. 4 سال و سه ماه. هونیا الان 6 سال و نیمه هانا 2 سال و دوماه. 

وای چه عالی. منم دومی رو باردارم تفاوتشون 4 ساله. همیشه فکر میکردم کاش کمتر بود. الان عکس،شمارو دیدم ذوق کردم. 

خدا حفظشون کنه انشالله

گفته بودی که چرا محو تماشای منی؟.... آنقدر محو که یکدم مژه بر هم نزنی؟ مژه بر هم نزنم تا که زچشمم نرود...... ناز چشم تو به قدر مژه بر هم زدنی..❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الهی خوبه که باهم بازی میکنن دخترای من فقط دعواو دادوبیداد میکنن

والا اینا هم موش و گربه ن بخدا. خیلی کم پیش میاد بازی کنن. به همین خاطر منم جوگیر میشم ازشون عکس میگیرم 

وای چه عالی. منم دومی رو باردارم تفاوتشون 4 ساله. همیشه فکر میکردم کاش کمتر بود. الان عکس،شمارو دیدم ...

مرسی عزیزم. انشالا به سلامتی. زایمان راحتی داشته باشی. فقط موقع دنیا اومدن دومی خیلی هوای اولی رو داشته باشید. مخصوصا شوهرتون. 

والا اینا هم موش و گربه ن بخدا. خیلی کم پیش میاد بازی کنن. به همین خاطر منم جوگیر میشم ازشون عکس میگ ...

خخخخ بازم دخترای شما تفاوت سنیشون کمه برا من ۷ساله اصلا زبون همو نمیفهمن یعنی بیچارم کردن 

مرسی عزیزم. انشالا به سلامتی. زایمان راحتی داشته باشی. فقط موقع دنیا اومدن دومی خیلی هوای اولی رو دا ...

مرسی عزیزم. حتما. تمام تلاشمونو میکنیم.

گفته بودی که چرا محو تماشای منی؟.... آنقدر محو که یکدم مژه بر هم نزنی؟ مژه بر هم نزنم تا که زچشمم نرود...... ناز چشم تو به قدر مژه بر هم زدنی..❤️
خخخخ بازم دخترای شما تفاوت سنیشون کمه برا من ۷ساله اصلا زبون همو نمیفهمن یعنی بیچارم کردن 

بله خواهر زاده های منم اختلافشون 7 ساله. بزرگه کلی کوچیکه رو میزنه! 

مرسی عزیزم. 4 سال و سه ماه. هونیا الان 6 سال و نیمه هانا 2 سال و دوماه. 

وااااای مثل دخترای من.باهم خوبن؟دعواشون نمیشه؟موقعی که کوچیکه به دنیا اومد دختر بزرگتون حسودی نمیکرد؟کمک میکرد بهتون؟ببخشید اینهمه سوال پرسیدم.

وااااای مثل دخترای من.باهم خوبن؟دعواشون نمیشه؟موقعی که کوچیکه به دنیا اومد دختر بزرگتون حسودی نمیکرد ...

عزیزم گاهی خوبن گاهی هم خیلی رو اعصابن.دعوا چرا خیلی زیاد.اونموقع که بدنیا اومد حسودی نمی‌کرد کلا شوهرم خیلی هواشو داشت خودمم همینطور ولی بیشتر همسرم بهش می‌رسید. الان که کوچیکه میفهمه جفتشون حسودی میکنن. گاهی دیگه کم میارم از دستشون. بیشتر دعوای لفظی دارن. وای بخدا یه ساعت سر یه چیز بیخود با هم بحث میکنن. یکی میگه نه اون یکی آره وهمچنان ادامه داره. همین مدلی!