2821
2789
عنوان

کمک😔😔غذای کودک

140 بازدید | 22 پست

سلام.من دخترم ۷ ماه و نیمشه هر کاری میکنم هیچی نمیخوره و شدیدا در برابر خوردن مقاومت نشون میده و دهنشو باز نمیکنه اصلا.چیکار کنم بنظرتون؟

تازه اگ یه کم هم ب زور بزام دهنش بالا میاره

ب نظرتون عادیه؟

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

تمام تلاشتو بکن تا درست بشه پسر من الان پونزده ماهسه در طول روز به اندازه ی یه قاشقم غذا نمیخوره فقط شیرخودم هرچیم بهش میدم میزنه به زبونش تف میکنه دیگه اصلا دوس ندارم بهش غذا بدم

بنظرم سوپهاشو میکس کن که یکدست بشن اینجوری شاید بهتر بخوره.از مقدار کم شکر برای درست کردن فرنی و حریره بادام استفاده کن که شیرین تر بشه شاید گول بخوره.بچه های خودم هم بعضی غذاها رو نمیخورن ولی بعضیها رو خوب میخورن 

مثلا پوره کدو یا سیب زمینی نمیخورن فرنی و سوپ بهتر میخورن 

خدایا مواظب عزیزانم باش

من الان یه ماهه به بچم سویق میدم خیلی رو اشتهاش تاثیر داشته همش چشمش به دهن منه بگم به به میخوای همچین تو روروک دست و پا میزنه وقتی قاشق و بشقاب رو میبینه 😂😂😂

میگن وقتی سجده میکنی فکر کن سرت رو روی پای خدا گذاشتی از وقتی شنیدم دلم نمیخاد سرمو از سجده بردارم .......

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز