2777
2789
عنوان

یه سوال

93 بازدید | 5 پست

سلام دوستای گلم من این ماه کلومیفن خوردم و دوتا hmgزدم الان روز ۲۰ بعد پریودیمه و دیروز روز جایگزینی بود اگه باردارشده باشم ...از امروز خیلییییی حالت تهوع دارم فقط نمیدونم چرا از ظهرها شروع میشه ..حالت تهوع خشک هس ب نظرتون این میتونه علامت بارداری باشه؟منظورم اینه حتما باید حالت تهوع اا صبحگاهی باشه یا هر زمانی میشه

برا سلامتی پسرام و نی نی تو دلیم یه صلوات بفرس

انقدر زود شروع نمیشه ها 

بیاین ب عقاید و سلیقه هم احترام بزاریم هی سعی نکنیم ب زور عقایدمونو بزرو تحمیل هم کنیم این احترام گذاشتنو یاد بگیریم تا مخل اسایش کسی نشیم بدونید  رک بودن و بیشعور بودن  خیلی نزدیکن پس به هوای رک حرف زدن با بیشعوری طرفمونو ناراحت نکنیم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

انقدر زود شروع نمیشه ها 

نمیدونم اصلا تا بحال اینجوری نشدم کاش این هشت روز بگذره و تست بردارم راحت شم ...خیلی دل بستم ب نی نی خیالی

برا سلامتی پسرام و نی نی تو دلیم یه صلوات بفرس

نمیدونم اصلا تا بحال اینجوری نشدم کاش این هشت روز بگذره و تست بردارم راحت شم ...خیلی دل بستم ب نی نی ...

انشالله بارداری ناراحت نباش منم مثل شما هر ماه حالت تهوع داشتم حس میکردم باردارم اما ناامید میشدم بعد یک ماه اصلا علائمی نداشتم و فهمیدم باردارم انشالله نینیت خیالی نیس

بیاین ب عقاید و سلیقه هم احترام بزاریم هی سعی نکنیم ب زور عقایدمونو بزرو تحمیل هم کنیم این احترام گذاشتنو یاد بگیریم تا مخل اسایش کسی نشیم بدونید  رک بودن و بیشعور بودن  خیلی نزدیکن پس به هوای رک حرف زدن با بیشعوری طرفمونو ناراحت نکنیم