2777
2789
عنوان

مادر فداکار

261 بازدید | 10 پست

البته به نظر من: 

یه خانواده رو‌مجسم کنید . مادر خانواده زن فرهیخته ایه. هنرمنده و اهل مطالعه و تفکر. شوهرش  در جهت تکامل خودش هیچ حرکتی انجام نمیده. فکر میکنه عقل کله و حاضر به پذیرش هیچ موضوع جدیدی نیست. از اینکه یاد بگیره متنفره. دو تا دختر کوچک مکمل این خانواده هستن که بشن چهار نفر. 

مادر خانواده سعی در تربیت اصولی بچه ها داره. مواظب تمام حرکاتش هست و با برنامه ریزی رفتار میکنه. شوهرش نه تنها همکاری نمیکنه بلکه گاهی محض تمسخر و لجبازی برعکس بازی هم درمیاره. 

رفته رفته مرد به نوع تربیت زن بیتوجهی کامل نشون نیده و لجبازیاشو بیشتر میکنه . زن جدی برخورد میکنه ، برای شوهرش توضیح میده که دو دوتا چند تامیشه. چند تا کتاب بهش معرفی میکنه که بدونه دلیل اصرار خانوم برای فلان رفتار در فلان موقعیت چیه،شوهر لای کتابهارم باز نمیکنه. زن دادخواست طلاق میده و کل فامیل و آشنایان و در و همسایه و بالاخص همسر مزبور رو شوک الکتریکی میده! 

مهریه رو میبخشه و حضانت بچه ها رو میگیره. 

من که چهل سال عمر کردم بدون اغراق زنانی به اعتماد به نفس و پشتکار و شادی این دو تا دختر کوچک که الان همسن من هستن ندیدم. 

تحصیل کرده، با ادب و فرهنگ خاص، صاحب شغل و پرستیژ اجتماعی، کدبانو ، مادر و همسر مثال زدنی. 

به نظر شما مادر این دو خانوم یک مادر فداکار هست یا نیست؟ 

لطفا این تاپیک رو‌مطالعه بفرمایید:من برای اقدام آماده ام یعنی چه؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مشکل داشته ک اونجوری رفتار میکرده تربیت بچه ها خیلی مهمه

درسته 

ولی خیلیا به خاطر این چیزا حتی حاضر نیستن فکر کنن چه رسد به جدا شدن 

الان که بچه هاشو میبینم میفهمم چقدر فداکاری کرده 

از همسر و زندگیش گذشته، هزار جور حرف و تهمت شنیده ولی بچه هاشو بیست بار آورده

درسته  ولی خیلیا به خاطر این چیزا حتی حاضر نیستن فکر کنن چه رسد به جدا شدن  الان که بچه ...

تو جامعه ما بله اولویت چیزای دیگه ایه مثل آبرو و ...

منم اگه تو شرایط اون خانم باشم حتما همینکارو میکنم

سمانه جون چقدر خوشم میاد که این چیزا رو اینجا با ما به اشتراک میذاری،و چه خوبه که چند مورد اینجوری میشناسی،یه بارم از کدبانوکری دوستت میگفتی،خلاصه💖💖💖😘😘😘

اینکه دیگران با ما چگونه رفتار میکنند را ما به آنها می آموزیم.
سمانه جون چقدر خوشم میاد که این چیزا رو اینجا با ما به اشتراک میذاری،و چه خوبه که چند مورد اینجوری م ...

قربونت. باورت نمیشه که بگم اون دوستم یکی از همین دو‌تا خانومه. 

دور و‌بر من پر از آدمای عجیب با سرگذشتای متفاوته فقط حوصله تایپ ندارم 😁 ولی دو تا مورد دیگه رویه روز حتما تعریف میکنم 

قربونت. باورت نمیشه که بگم اون دوستم یکی از همین دو‌تا خانومه.  دور و‌بر من پر از آدمای عجیب ب ...

اااا چه جالب،کاش حوصله داشته باشی و تعریف کنی😍 من خیلی مشتاقم سرگذشت آدمای موفق رو بدونم اینکه چه طرز فکری داشتن و چه شرایطی  و ....

سمانه جون خانومه منبع درآمدش کجا بود که تونسته اونجور که میخواد بچه هاشو تربیت کنه؟میشه بیشتر بگی ازش🤓