2777
2789
عنوان

بیاین عکس

134 بازدید | 7 پست

شنیدم دعای نی نی سایتی ها خیلی زود میگیره. خدایا یه مشکل و گره خیلی بزرگ تو زندگیمه برطرفش کن دوستان گلم التماس دعا دارم. هرکی دعا کرد برام بهم بگه براش صلوات بفرستم 

روز مهندس رو به خودم و همینطور همه مهندسها. تبریک میگم مخصوصا خانوم مهندس های نی نی سایتی

شنیدم دعای نی نی سایتی ها خیلی زود میگیره. خدایا یه مشکل و گره خیلی بزرگ تو زندگیمه برطرفش کن دوستان گلم التماس دعا دارم. هرکی دعا کرد برام بهم بگه براش صلوات بفرستم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه ها شوهر منم مدرک مهندسی داره

حالا جاریم همش متنای طنز و مسخره راجب مهندس ها میزاره تو گروه خانوادگی...تو فامیلشونم فقط شوهر من طبق مدرکش کار میکنه بعدم ۳ تا مدرک داره هی مثلا گذاشته ادم ی مدرک داشته باشه ولی حقوقشم خوب باشه از این حرفا شوهرم هنو انلاین نشده میدونم بیاد بخونه ناراحت میشه

البته با جاریم خیلی خوبیم من‌میدونم از سر شوخی میگه ولی شوهرم با فامیلا خودش حتی مامانش جدیه

عروس یکی یه دونه ماه دوماد نمونه این رقص عاشقیتون یادگاری میمونه ..عروس یکی یه دونه ماه دوماد نمونه این بهترین سکانس کل زندگیتون...دل دومادو بردی عروس با سلیقه دوماد یه تارموتو به یه دنیا نمیده..  دوماد گل میریزه زیر قدم هات..دوماد هز (حض..حز)میکنه میرقصه باهات...  برو هرجا میره شونه به شونش شدی تاج سرش چراغ خونش
بچه ها شوهر منم مدرک مهندسی داره حالا جاریم همش متنای طنز و مسخره راجب مهندس ها میزاره تو گروه خانو ...

حسود پلاستیکیه 

من در حال حاضر یه مهندس خانه دار هستم بعضی وقتا میگم مدرک مهندسی الکی گرفتم. چون هیچوقت کار مربوط به رشتم پیدا نکردم همش هفت هشت سال متفرقه کار کردم آخرشم نی نی دار شدم. من یه مهندس شیمی ناراحت و غمگین هستم

من در حال حاضر یه مهندس خانه دار هستم بعضی وقتا میگم مدرک مهندسی الکی گرفتم. چون هیچوقت کار مربوط به ...

من عمران میخونم فعلا دانشجوام .ولی هیچ وقت پشبمون نخواهم شد چون خودم میدونم چی خوندم

من عمران میخونم فعلا دانشجوام .ولی هیچ وقت پشبمون نخواهم شد چون خودم میدونم چی خوندم

موفق باشی عزیز دلم