فصل_سرد مدیر استارتر عضویت: 1397/06/14 تعداد پست: 877 عنوان اونایی که اهل قم هستن... 6164 بازدید | 17 پست سلام دوستان عزیز، اگه میشناسید یه متخصص ارتوپدی خوب و باتجربه تو قم بهم معرفی کنید.. زانوهام آرتروز داره ❤یاالله یا رحمن یا رحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک❤ 1397/12/05 | 18:42 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
فصل_سرد مدیر استارتر عضویت: 1397/06/14 تعداد پست: 877 هیچکس اینجا اهل قم نیست؟؟ ❤یاالله یا رحمن یا رحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک❤
فصل_سرد مدیر استارتر عضویت: 1397/06/14 تعداد پست: 877 اگه میشناسید بگید واجبه! ده روز دیگه باید برگردم سرکارم.. هنوز درمان نشدم ❤یاالله یا رحمن یا رحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک❤
فصل_سرد مدیر استارتر عضویت: 1397/06/14 تعداد پست: 877 باید میگفتی اهل کشور قم... برخورده بهشون... من تهرانم واااا چرا کشور قم؟ ❤یاالله یا رحمن یا رحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک❤
نسررین عضویت: 1397/01/28 تعداد پست: 4985 واااا چرا کشور قم؟ برا اینکه یکی از روحانی ها پیشنهاد کرده بود قم ب عنوان ی کشور مذهبی اعلام استقلال کنه...البته فکر کنم بیشتر هدفش جلب توریست و اینا بود با این کار..بعد از اون دیگه ملت ب کمتر از قم رضایت نمیدن
نسررین عضویت: 1397/01/28 تعداد پست: 4985 برا اینکه یکی از روحانی ها پیشنهاد کرده بود قم ب عنوان ی کشور مذهبی اعلام استقلال کنه...البته فکر کن ... کمتر از کشور قم رضایت نمیدن
zaa عضویت: 1397/12/05 تعداد پست: 23 دکتر فاضل صداقت دکتر خوبیه مطبشم توی دورشهر کوچه 18یک روز در هفته هم توی درمانگاه قرآن و عترت هستن.
فصل_سرد مدیر استارتر عضویت: 1397/06/14 تعداد پست: 877 کمتر از کشور قم رضایت نمیدن برادرم قم زندگی میکنه منم گاهی میام پیشش، گفتم همین جا برم دکتر ❤یاالله یا رحمن یا رحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک❤
فصل_سرد مدیر استارتر عضویت: 1397/06/14 تعداد پست: 877 دکتر فاضل صداقت دکتر خوبیه مطبشم توی دورشهر کوچه 18 یک روز در هفته هم توی درمانگاه قرآن و عت ... ممنون عزیزم، خودتون تاحالا پیشش رفتید؟ چون برا مشاوره درمان میخوام برم پیشش جای دیگه گفتن عمل کن. هم ازش برگه استعلاجی بگیرم ❤یاالله یا رحمن یا رحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک❤
فصل_سرد مدیر استارتر عضویت: 1397/06/14 تعداد پست: 877 برا اینکه یکی از روحانی ها پیشنهاد کرده بود قم ب عنوان ی کشور مذهبی اعلام استقلال کنه...البته فکر کن ... عجب نشنیده بودم چه ادعایی ❤یاالله یا رحمن یا رحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک❤
مینا4 عضویت: 1396/10/24 تعداد پست: 3053 دکتر ذاکری تو خیابون جمهوری فقط معطلی زیاد داره دکتر غزنوی هم اگه نوبتش و بتونی بگیری حرف نداره تهران مطب داره قم هم تو درمانگاه تخصصیاسم ش و یادم رفتهولی واقعا حرف نداره
فصل_سرد مدیر استارتر عضویت: 1397/06/14 تعداد پست: 877 دکتر ذاکری تو خیابون جمهوری فقط معطلی زیاد داره دکتر غزنوی هم اگه نوبتش و بتونی ... ممنون گلم خدا خیرتون بده، شماره ای ندارید از دکتر غزنوی یا آدرس دقیق. اسم کوچیکشون و نمیدونید؟ ❤یاالله یا رحمن یا رحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک❤
zaa عضویت: 1397/12/05 تعداد پست: 23 دکتر غزنوی حالا حالاها نوبت نمیده فوق تخصص روماتولوژیه دکتر محسن نوروزی هم روماتولوژیه خیلی خوبن