masibala مدیر استارتر عضویت: 1397/10/27 تعداد پست: 4786 عنوان کمک میخاستم...😢 116 بازدید | 9 پست سلام بچه ها کسی از روغن سیاه دان برای رشد مجدد مو استفاده کرده؟نتیجه هم گرفته؟؟؟ گاهی وقتا فقط خودت میتونی بفهمی چه قدر اون ادم سابق نیستی 😔اخه خیلی وقته دیگه از ته دل نمیخندم 😊💔 1397/12/05 | 18:41 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
عاشق_کوچولو78 عضویت: 1397/09/15 تعداد پست: 4174 من یه کلی روغن میریزم تو حنا میزنم به موهامبعد هر حنا کلی موهام نرم و یکمی هم بلند میشه خدایاشکرت/ ممنون میشم با لایک هاتون و فالو کردن پیجم من رو حمایت کنین pendo.official
masibala مدیر استارتر عضویت: 1397/10/27 تعداد پست: 4786 من یه کلی روغن میریزم تو حنا میزنم به موهام بعد هر حنا کلی موهام نرم و یکمی هم بلند میشه از حنا بدم میاد روغن سباه دانه خریدم امروز میخام بیینم کسی استفاده کرده گاهی وقتا فقط خودت میتونی بفهمی چه قدر اون ادم سابق نیستی 😔اخه خیلی وقته دیگه از ته دل نمیخندم 😊💔
masibala مدیر استارتر عضویت: 1397/10/27 تعداد پست: 4786 عزیزم چرا ریزش مو داشتی؟ نه موهامو کشیدمکچل شدم گاهی وقتا فقط خودت میتونی بفهمی چه قدر اون ادم سابق نیستی 😔اخه خیلی وقته دیگه از ته دل نمیخندم 😊💔
عاشق_کوچولو78 عضویت: 1397/09/15 تعداد پست: 4174 از حنا بدم میاد روغن سباه دانه خریدم امروز میخام بیینم کسی استفاده کرده ببین اول از همه باید دلیل ریزش مو تو پیدا کنیبعد ببینی اگه دکتر درمانی نداد براتبا توجه به این که طبع تو چیهبیای روغن تراپی کنینه با هر روغنیبا توجه به طبعت خدایاشکرت/ ممنون میشم با لایک هاتون و فالو کردن پیجم من رو حمایت کنین pendo.official
masibala مدیر استارتر عضویت: 1397/10/27 تعداد پست: 4786 ببین اول از همه باید دلیل ریزش مو تو پیدا کنی بعد ببینی اگه دکتر درمانی نداد برات با توجه به این ک ... ببخشید روغن تراپی یعنی چی و روغن طبع خودمو از کجا بفهمم چیه گاهی وقتا فقط خودت میتونی بفهمی چه قدر اون ادم سابق نیستی 😔اخه خیلی وقته دیگه از ته دل نمیخندم 😊💔
عاشق_کوچولو78 عضویت: 1397/09/15 تعداد پست: 4174 توی نت سرچ کن طبع روغنا رو گفتهواسه این که بدونی طبعت چیه برو دکتر طب سنتیروغن تراپی هم یعنی با اب پاش موهاتو نم دار میکنیبعد روغن میزنی به موهاتاجازه میدی 30 دقیقه الی 2 ساعت بمونه روی موهاتروغن زدنت نباید جوری باشه که روغن بچیکه از موهات خدایاشکرت/ ممنون میشم با لایک هاتون و فالو کردن پیجم من رو حمایت کنین pendo.official
masibala مدیر استارتر عضویت: 1397/10/27 تعداد پست: 4786 توی نت سرچ کن طبع روغنا رو گفته واسه این که بدونی طبعت چیه برو دکتر طب سنتی روغن تراپی هم یعنی با ... باشه ممنونم عزیزم از راهنماییت گاهی وقتا فقط خودت میتونی بفهمی چه قدر اون ادم سابق نیستی 😔اخه خیلی وقته دیگه از ته دل نمیخندم 😊💔
عاشق_کوچولو78 عضویت: 1397/09/15 تعداد پست: 4174 قربانت خدایاشکرت/ ممنون میشم با لایک هاتون و فالو کردن پیجم من رو حمایت کنین pendo.official