فرزند خوبم😇 امروز برایت اینگونه دعا کردم!خدایا!بجز خودت به دیگری واگذارش نکن!تویی پروردگار او!پس قرار ده بی نیازی در نفسش،یقین در دلش،اخلاص در کردارش.روشنی در دیده اش💫،بصیرت در قلبش💖،وروزی در زندگیش !امین❤
بعد۲۴ ساعت اول حوله سرد که تب نکنه، ۲۴ ساعت دوم حوله گرم که پاش درد نگیره
مردم معترض تروریست نیستن، ولی تروریستا لا به لای مردم بودن(مردم رو سپر انسانی کردن برای نبرد نهایی). یکی از اصول اسلام عدالته، اگه مثلا ۴ همسری رو قبول نداشته باشی از دین خارج نشدی (ادامه آيه مد نظر گفته شده، نمیتونید عدالت برقرار کنید و به یه همسر اکتفا کنید وگرنه جز کافران هستید)👈 روشنفکرنماها معتقدن امر به معروف یعنی فضولی! ولی خودشون صبح تا شب در حال تلاشن که دیگران رو به کاری که از نظر اونها درسته هدایتکنن و در پی آزاد کردن نادانها هستن👈 خدایا هزاران بار شکرت
نه نگران نباش من قبلش بهش قطره استامینوفن دادم بعدشم هر ۴ ساعت بده و روز اول کمپرس سرد بزار روز بعد ...
عزیزم میشه بگی چندقطره دادی چندساعت قبل دادی
فرزند خوبم😇 امروز برایت اینگونه دعا کردم!خدایا!بجز خودت به دیگری واگذارش نکن!تویی پروردگار او!پس قرار ده بی نیازی در نفسش،یقین در دلش،اخلاص در کردارش.روشنی در دیده اش💫،بصیرت در قلبش💖،وروزی در زندگیش !امین❤
نه اذیت نمیشه قطره استامینوفن خواب آوره فقط تب داره یکم و اینکه تو خواب ناله میکرد یکم دخترم عوضش ۷۲ ساعت خواب خواب بود تنها روزایی بود که من و باباش گرفتیم خوابیدیم 😂😂
۲ برابر وزن بچت مثلا ۴ کیلو باشه ۸ قطره بدی من داشتیم آمادی میشدیم بریم دادمالبته بهداشت بهم گفت دیگه قبلش نده برای ۴ ماهگیش دیگه قبلش ندادم مشکلیم پیش نیومد
مردم معترض تروریست نیستن، ولی تروریستا لا به لای مردم بودن(مردم رو سپر انسانی کردن برای نبرد نهایی). یکی از اصول اسلام عدالته، اگه مثلا ۴ همسری رو قبول نداشته باشی از دین خارج نشدی (ادامه آيه مد نظر گفته شده، نمیتونید عدالت برقرار کنید و به یه همسر اکتفا کنید وگرنه جز کافران هستید)👈 روشنفکرنماها معتقدن امر به معروف یعنی فضولی! ولی خودشون صبح تا شب در حال تلاشن که دیگران رو به کاری که از نظر اونها درسته هدایتکنن و در پی آزاد کردن نادانها هستن👈 خدایا هزاران بار شکرت
نه اذیت نمیشه قطره استامینوفن خواب آوره فقط تب داره یکم و اینکه تو خواب ناله میکرد یکم دخترم عوضش ۷۲ ...
چندساعت قبل واکسن بهش بدم ؟چند قطره؟
خداکنه اذیت نشه اخه دختر من ارومه تا حالا گریه انچنانی ازش ندیدم وقتی گریه میکنه دلم میخاد بترکه
۲ برابر وزن بچت مثلا ۴ کیلو باشه ۸ قطره بدی من داشتیم آمادی میشدیم بریم دادمالبته بهداشت بهم گفت دی ...
ممنون عزیزم😗😗😗