orkidehh مدیر استارتر عضویت: 1397/07/06 تعداد پست: 2149 عنوان تعیین جنسیت 143 بازدید | 16 پست بچه ها کسی هست که تمام رژیم پسرزایی رو رعایت کرده باشه ولی از جوش شیرین استفاده نکرده باشه، جنسیت بچه چی شده ؟؟؟ یا اصلا رژیم نداشته فقط روز تخمک گذاری اقدام داشته و از جوش شیرین استفاده نکرده باشه ، جنسیت بچه چی شده ؟؟ 🌸برای حاجتم یه صلوات مهمونم میکنید🌹🌹🌹 1397/12/05 | 16:21 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
elline عضویت: 1396/04/31 تعداد پست: 3867 واسه تعیین جنسیت قطعی برو ای وی اف.....ای یو ای هم میتونی بریخیلیا رژیم و جوش شیرینو و اقدام تو روز تخمکگذتری رو رعایت کردن ولی بچشون دختر شده 💝خدایا پسرم تمام زندگیه منه،برام حفظش کن💝
orkidehh مدیر استارتر عضویت: 1397/07/06 تعداد پست: 2149 یعنی واقعا هیچکس نمیدونه؟😐 🌸برای حاجتم یه صلوات مهمونم میکنید🌹🌹🌹
orkidehh مدیر استارتر عضویت: 1397/07/06 تعداد پست: 2149 واسه تعیین جنسیت قطعی برو ای وی اف.....ای یو ای هم میتونی بری خیلیا رژیم و جوش شیرینو و اقدام تو ... میترسم ، خیلی دردسر و آمپول و ... داره 🌸برای حاجتم یه صلوات مهمونم میکنید🌹🌹🌹
elline عضویت: 1396/04/31 تعداد پست: 3867 میترسم ، خیلی دردسر و آمپول و ... داره بلاخره برای رسیدن به هدف باید تلاش کنیروش قطعیه حداقل 💝خدایا پسرم تمام زندگیه منه،برام حفظش کن💝
مهرادبهراد عضویت: 1397/07/04 تعداد پست: 151 واسه تعیین جنسیت قطعی برو ای وی اف.....ای یو ای هم میتونی بری خیلیا رژیم و جوش شیرینو و اقدام تو ... من رڗیم دختر داشتم با سرکه روز تخمک گڋاری پسر شد،بنظرتون هزینه ای یو ای و ای وی اف چنده ؟ کارشون تضمینی هستش
orkidehh مدیر استارتر عضویت: 1397/07/06 تعداد پست: 2149 بلاخره برای رسیدن به هدف باید تلاش کنی روش قطعیه حداقل شما برنامه خاصی داشتین برای پسرتون؟؟ 🌸برای حاجتم یه صلوات مهمونم میکنید🌹🌹🌹
elline عضویت: 1396/04/31 تعداد پست: 3867 من رڗیم دختر داشتم با سرکه روز تخمک گڋاری پسر شد،بنظرتون هزینه ای یو ای و ای وی اف چنده ؟ کارش ... من رژسم داشتم و چون ۹ماه طول کشید کبدم داغون شدهزینه ای وی اف که خیلی گرونه و بگیر نگیر داره ولی آی یو ای کمترهبله تضمینیه 💝خدایا پسرم تمام زندگیه منه،برام حفظش کن💝
orkidehh مدیر استارتر عضویت: 1397/07/06 تعداد پست: 2149 من رڗیم دختر داشتم با سرکه روز تخمک گڋاری پسر شد،بنظرتون هزینه ای یو ای و ای وی اف چنده ؟ کارش ... عزیزم 😀 🌸برای حاجتم یه صلوات مهمونم میکنید🌹🌹🌹
elline عضویت: 1396/04/31 تعداد پست: 3867 شما برنامه خاصی داشتین برای پسرتون؟؟ داشتم ولی به خودم اسیب زدمو اخرش مسمومیت شدید بارداری گرقتم و بعدش بچم زود بدنیا اومد و اخرش کم مونده بود بمیرم😁ولی این برنامه ها شانسیه خیلیا رعایت کردن ماه ها و دختر شده بچشونفقط ای وی اف قطعیه 💝خدایا پسرم تمام زندگیه منه،برام حفظش کن💝
orkidehh مدیر استارتر عضویت: 1397/07/06 تعداد پست: 2149 داشتم ولی به خودم اسیب زدمو اخرش مسمومیت شدید بارداری گرقتم و بعدش بچم زود بدنیا اومد و ... محبت میکنی یه مقدارشو بگی ؟؟ و نحوه اقدامتون رو بگی یعنی چند بار و روزشو چجور پیدا کردی ؟ 🌸برای حاجتم یه صلوات مهمونم میکنید🌹🌹🌹
elline عضویت: 1396/04/31 تعداد پست: 3867 محبت میکنی یه مقدارشو بگی ؟؟ و نحوه اقدامتون رو بگی یعنی چند بار و روزشو چجور پیدا کردی ؟ تاپیک زدم در مورد عشقم برو بخون کامل 💝خدایا پسرم تمام زندگیه منه،برام حفظش کن💝
orkidehh مدیر استارتر عضویت: 1397/07/06 تعداد پست: 2149 قیمتش ده تامیشه؟ خیلی بیشتر ، ۲۰ تومن اسفندماه ۹۶ بود 🌸برای حاجتم یه صلوات مهمونم میکنید🌹🌹🌹
orkidehh مدیر استارتر عضویت: 1397/07/06 تعداد پست: 2149 تاپیک زدم در مورد عشقم برو بخون کامل کدوم تاپیک میشه ؟ عنوانش چیه ؟ 🌸برای حاجتم یه صلوات مهمونم میکنید🌹🌹🌹