2777
2789
عنوان

تعیین جنسیت

143 بازدید | 16 پست

بچه ها کسی هست که تمام رژیم پسرزایی رو رعایت کرده باشه ولی از جوش شیرین استفاده نکرده باشه، جنسیت بچه چی شده ؟؟؟ 

یا اصلا رژیم نداشته فقط روز تخمک گذاری اقدام داشته و از جوش شیرین استفاده نکرده باشه ، جنسیت بچه چی شده ؟؟ 

🌸برای حاجتم یه صلوات مهمونم میکنید🌹🌹🌹

واسه تعیین جنسیت قطعی برو ای وی اف.....ای یو ای هم میتونی بری

خیلیا رژیم و جوش شیرینو و اقدام تو روز تخمکگذتری رو رعایت کردن ولی بچشون دختر شده

💝خدایا پسرم تمام زندگیه منه،برام حفظش کن💝

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واسه تعیین جنسیت قطعی برو ای وی اف.....ای یو ای هم میتونی بری خیلیا رژیم و جوش شیرینو و اقدام تو ...

میترسم ، خیلی دردسر و آمپول و ... داره

واسه تعیین جنسیت قطعی برو ای وی اف.....ای یو ای هم میتونی بری خیلیا رژیم و جوش شیرینو و اقدام تو ...

من رڗیم دختر داشتم  با سرکه روز تخمک گڋاری پسر شد،بنظرتون هزینه ای یو ای و ای وی اف چنده ؟ کارشون تضمینی هستش

من رڗیم دختر داشتم  با سرکه روز تخمک گڋاری پسر شد،بنظرتون هزینه ای یو ای و ای وی اف چنده ؟ کارش ...

من رژسم داشتم و چون ۹ماه طول کشید کبدم داغون شد

هزینه ای وی اف که خیلی گرونه و بگیر نگیر داره ولی آی یو ای کمتره

بله تضمینیه

شما برنامه خاصی داشتین برای پسرتون؟؟

داشتم  ولی به خودم اسیب زدمو اخرش مسمومیت شدید بارداری گرقتم و بعدش بچم زود بدنیا اومد  و اخرش کم مونده بود بمیرم😁

ولی این برنامه ها شانسیه خیلیا رعایت کردن ماه ها و دختر شده بچشون

فقط ای وی اف قطعیه

داشتم  ولی به خودم اسیب زدمو اخرش مسمومیت شدید بارداری گرقتم و بعدش بچم زود بدنیا اومد  و ...

محبت میکنی یه مقدارشو بگی ؟؟ و نحوه اقدامتون رو بگی یعنی چند بار و روزشو چجور پیدا کردی ؟

محبت میکنی یه مقدارشو بگی ؟؟ و نحوه اقدامتون رو بگی یعنی چند بار و روزشو چجور پیدا کردی ؟

تاپیک زدم در مورد عشقم برو بخون کامل