2777
2789

ما تازه فرشارو شستیم.

فقط پرده ها و اشپزخونه مونده

تیکر تولدشه:) اسفندی ام اونقدرنبودی که دیگه جای خالیت حتی با بودنت هم پر نمیشه. ولی الان اونقدری همدیگه رو دوست داریم که هیچکس رو به غیر اون نمیخوام 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من خودم گفتم کاغذ دیواری کنم سالن واتاق خواب پسرمو بعد که جمع کردم گفتم ی دفعه سرویس ها رو هم کاشیاشو عوض کنم حالا بنا اومده کار ونصفه رها کرده هی امروز فردا می کنه

یکم از آشپزخونه انجام دادم ولی همشو نه

یکمم از اتاق خواب، رویه مبلا رو شستم و کشیدم و مبلا رو هم تمیز کردم پارچه نداشتم هرچی چادر داشتم انداختم روشون تا دیگه توسط پسرم کثیف نشن 😒

شستنیامو هنوز نشستم چون روفرشی میندازم به خاطر پسرم فرشام تمیزن نمیشورمشون... 

اگر میخواین کسی به حرفتون توجه کنهبا این جمله شروع کنید:"نمی‌دونم اینو بهت بگم یا نه..."😶

من واقعن درکی از خونه تکونی ندارم

وقتی خونه مرتب تمیز بشه

پرده و پتو و روتختی هر وقت نیازه شسته بشه

کمد و کابینتا مرتب باشه خونه تکونی معنی نداره که!

من مامانم قدیما خونه تکونی میکرد ولی سالیانه خونه تکونی به اون معنا نداره

خودمم سه ساله ازدواج کردم تا حالا خونه تکونی نکردم

والا ما دیگه هر هفته داریم یه جورایی خونه تکونی میکنیم

توى اين مملكت  بخل و حسادت و تنگ نظرى  شغل دوم اكثر مردمه...!عزت اله انتظامى /ديالوگ ماندگار /خانه اى روى آب