2777
2789
عنوان

بی بی چک + عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 1311 بازدید | 95 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نه شوهرم اصلا به زور قهر و دعوا و وساطت پدرمادرش میرفت ازمایشگاه معمولی . اصلا قبول نمیکرد مشکل داره ...

عزیزم انشالله که الان دیگه مثبت شده و اون همه استرس و ناراحتی تموم میشه و جاشو میده به دوران شیرین بارداری و بچه داری.....شمام سال دیگه این موقع میای تاپیک میزنی بچه ۳ماهم شیرنمیخوره چیکارش کنم 

۲۱ماه اقدام....به امیداینکه این ماه باردارشم و از خونه تکونی فرار کنم....خدایا چندساله دارم میگم انشالله سال تحویل ۳تایی میشیم پس ناامیدم نکن توکه میبینی غریب و بیکسم....امیدم به تو ...من حتما حتما تا اردیبهشت طبیعی باردارمیشم بگو انشالله...😍دوست گلم یه صلوات مهمونم کن
عزیزم انشالله که الان دیگه مثبت شده و اون همه استرس و ناراحتی تموم میشه و جاشو میده به دوران شیرین ب ...

😂 یعنی میشه منم بیام با اینجور تاپیکا مخ کاربرا رو بخورم 

😂 یعنی میشه منم بیام با اینجور تاپیکا مخ کاربرا رو بخورم 

چرا نمیشه تو سال دیگه این موقع مخ همه را میخوری مطمئن باش

۲۱ماه اقدام....به امیداینکه این ماه باردارشم و از خونه تکونی فرار کنم....خدایا چندساله دارم میگم انشالله سال تحویل ۳تایی میشیم پس ناامیدم نکن توکه میبینی غریب و بیکسم....امیدم به تو ...من حتما حتما تا اردیبهشت طبیعی باردارمیشم بگو انشالله...😍دوست گلم یه صلوات مهمونم کن

استاتر همسر منم ۲۷ آذر عمل کرد ماه اول اقدام نداشتم این ماه اقدام کردم متفورمین میخوردم فقط با فولیک باردار شدم گرید دو بود

میشه برای سلامتی نی نیم ی صلوات بفرستید ممنون🙌🙌
استاتر همسر منم ۲۷ آذر عمل کرد ماه اول اقدام نداشتم این ماه اقدام کردم متفورمین میخوردم فقط با فولیک ...

شوهر من گرید۳بود. اتفاقا منم متفورمین داد دکتر خوردم. و فولیک اسید هم خودم خوردم ۳۰تا دونه شبی یکی

هستی انشالله برام منم دعاکنیدروزاول چندروزبدموعد لکه بینی الان حالتای پری دلدردگاهی الانم کمردردازدی ...

نگران نباش و به دلت بد راه نده خدا حتما حواسش بهت هست عزیزم